#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paşam buyuk ıhtımal penaltı gozleyecektir umarım kazanırız bi penaltı

Adamı ceza sahası içinde topla buluşturma sonra adama Ali Lukunku muamelesi yap.. Geçen sene hazırlık kampı geçirmeden geldi ya.. Geçen sene bundan dolayı devamlı sakatlanınca bilinçli! taraftar notunu verdi..Bir Diagne etmiyormuş Falcao.. Gerçekte Falcao'nun sol kramponu etmez Diagne.. Gördük son Hajduk maçında kaçırdıklarını..

tamamıyla sezonluk planlama yapıyoruz bu takımın 3 veya 5 yıllık bir planlama içinde olduğuna inanmıyorum hep ertesi sene bu adamdan nasıl kurtulacağız diye kara kara düşünmekten sıkıldım
Yahu ne sezonluk planlaması ? 2 hafta önce gitti diye bayram ettiğimiz Belhanda için şimdi yeni sözleşme ihtimalini konuşuyoruz 60 maça çıkacağız Taylan'ın 1 tane alternatifi yok takımın kanat oyuncuları Arda(33) & Babel(33) ve Feghouli(beden yaşı 33 filan) hangi sezonluk planlamadan bahsediyoruz ki ?

Yahu ne sezonluk planlaması ? 2 hafta önce gitti diye bayram ettiğimiz Belhanda için şimdi yeni sözleşme ihtimalini konuşuyoruz 60 maça çıkacağız Taylan'ın 1 tane alternatifi yok takımın kanat oyuncuları Arda(33) & Babel(33) ve Feghouli(beden yaşı 33 filan) hangi sezonluk planlamadan bahsediyoruz ki ?

haklısın sezonluk dahi fazla oldu 6 aylık planlama demek daha doğru :D

Fenerin kocası olmaya aday görüyorum kendisini. İlk maçında ofsayt olan golü. İkinci maçında Ozan ve Serdarı pasifleştirmesi ve attığı penaltı golü derken bu maçta da 1 yahut 2 gol bekliyorum kendisinden.

Emre Kilinc ile Falcao bu les Fener defansinin arasina ve arkasina guzel sizarlar diye dusunuyorum.

Fena degil bugün. 2 kere cok bostu vermediler. Baya aktif önde istasyon olarak. Emre k.+ fegh iceriye girmeliler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt