#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke onurlu bir adam olup sözleşmeni feshedip, ben yapamıyorum artık bu işi deyip defolup gitsen.
böyle seyler yazmayın sımdı bırı gelır fakir edebiyatı yapar adam 5 mılyon almıyor gibi aglayan resmını atar ama gsli falcao dünya yıldızı der

Kokpitte 5 tane pilot da olsa kanatsız uçak uçmaz. Falcao Diagne değil Lewandovskiyi de koysan top gelmezse gol atamaz. Onyekuru ya da onun tarzı sağa ve sola kanat oyuncusu lazım. Orta sahadan artık vazgeçtim.

o kadar para veriyoz bide topmu atacagız bu herife kendı topu alıp atsın

2 sezondur sadece ligde oynamasi icin yillik 7 milyon euro veriyoruz keriz gibi. Arap takimlardan farkimiz kalmadi yeminle. Zengin olsak neyse ama o da yok.

2 sezondur sadece ligde oynamasi icin yillik 7 milyon euro veriyoruz keriz gibi. Arap takimlardan farkimiz kalmadi yeminle. Zengin olsak neyse ama o da yok.
Reis sana diyorum fiziken bitik su anda bu adam . Diagne mental kotu. Topa ziplamiyor herif. O boyla insan nasil ziplamaz akil alir gibi degil. Babeli forvette dusunuyorum bu 2 sinin icinde dusun halimi

Reis sana diyorum fiziken bitik su anda bu adam . Diagne mental kotu. Topa ziplamiyor herif. O boyla insan nasil ziplamaz akil alir gibi degil. Babeli forvette dusunuyorum bu 2 sinin icinde dusun halimi
UEFA, lig + kupa falan varken hepsi lazim diyordum ama artik UEFA olmayinca sadece forvet hattina yaklasik 10 milyon euro maas vermek bosa atilan para demek. Napacagiz bilmiyorum.

Sakatlansa da sahada görmesek daha. 6-7 m verdiğin adam maç kazandırır bu adam ayakta bile duramıyor

Jeneriklik yorumlar var...
Tek özelliği 1 metre pas atabilmek olan yeni sağ bekimiz..
Totosunu bir türlü eritemeyen süper sağ açığımız..
Hızlı hücumu her daim geriye dönerek bitiren süper sol açığımız..
10 numaramıza yorum dahi yapmayacağım..
İmparatorumuz ve müthiş antrenman programları ve taktikleri hakkında yorum yapınca da vefasız ya da kuş oluyoruz..O yüzden ona da yorum yapmayacağım
ama
sağ açığın yok, sol açığın yok, beynin yok, hızlı adamın yok, dikine gidebilen bir tane orta sahan yok, taktiğin yok, oyun planın yok, pozisyonun yok ama Falcao leş, çöp ve biran önce gönderilmeli..
Ya geçin artik falcao bitmiş bir oyuncu. Takimin diğer oyuncuları da kötü olabilir. Ama falcao hepsinden kötü durumda

Arkadaşlar Allah aşkına maçları düzgün izliyormusunuz? Yok top gelmiyor. Bilmem ne. Adam bitik. Mecazi anlamda değil gerçek anlamda bitik. Tek yaptığı penaltı atmak ve ceza sahasında boş pozisyonda atabilirse gol atmak. Kafa golü bile yok. Diagne ilk oynadığı maçta atti kafa golünü. Çünkü kafa vurabilmek için hareket etmek zıplamak en azından bir caba göstermek lazim :) Ayrıca dünya forvetleri bitiricilikte çok farklı seviyelere cıkmış durumda bu top class bir bitirici de değil artık. Geldiğinden beri nasıl kaçar dediğim 10 a yakın gol kaçırdı. Golleri hep penaltı ve çok kolay pozisyonlar. Sut tehtidi yok dripling yok. Sadece bir kaç maçta tek pas atti. Onu da zaten 3 hafta övüyorsunuz.Isin üzücü tarafı bu durum şunu gösteriyor bu beladan kurtulduktan sonra 35 yaşındaki bir bitik için de taraftar yine kampanya düzenler onu anlıyorum bazı yorumlardan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt