- 26 Kasım 2012
- 185.521
- 258.001
- 5.998
wideonun başındaki mevzu özetliyor durumu yok top gelmio fln
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
böyle seyler yazmayın sımdı bırı gelır fakir edebiyatı yapar adam 5 mılyon almıyor gibi aglayan resmını atar ama gsli falcao dünya yıldızı derKeşke onurlu bir adam olup sözleşmeni feshedip, ben yapamıyorum artık bu işi deyip defolup gitsen.
wideonun başındaki mevzu özetliyor durumu yok top gelmio fln
Süper 90dk boyunca 1 kere@Musap Aydinli bak knk gelmıs top ama bu adam futbolculugu unutmus
ronaldo 50 mio aliyor kendisi mi topu aliyor os dan? Falcao o nu da yapiyoro kadar para veriyoz bide topmu atacagız bu herife kendı topu alıp atsın
falcao kafasında bizi bitirmiş şuan burayı okuyup gülüyordurronaldo 50 mio aliyor kendisi mi topu aliyor os dan? Falcao o nu da yapiyor
Reis sana diyorum fiziken bitik su anda bu adam . Diagne mental kotu. Topa ziplamiyor herif. O boyla insan nasil ziplamaz akil alir gibi degil. Babeli forvette dusunuyorum bu 2 sinin icinde dusun halimi2 sezondur sadece ligde oynamasi icin yillik 7 milyon euro veriyoruz keriz gibi. Arap takimlardan farkimiz kalmadi yeminle. Zengin olsak neyse ama o da yok.
2 sezondur sadece ligde oynamasi icin yillik 7 milyon euro veriyoruz keriz gibi. Arap takimlardan farkimiz kalmadi yeminle. Zengin olsak neyse ama o da yok.
Aynen Diagne atsın en azından seneye daha rahat okuturuz.ben td olsam buna penaltıda attırmam boş istatistik kasıyor herif
UEFA, lig + kupa falan varken hepsi lazim diyordum ama artik UEFA olmayinca sadece forvet hattina yaklasik 10 milyon euro maas vermek bosa atilan para demek. Napacagiz bilmiyorum.Reis sana diyorum fiziken bitik su anda bu adam . Diagne mental kotu. Topa ziplamiyor herif. O boyla insan nasil ziplamaz akil alir gibi degil. Babeli forvette dusunuyorum bu 2 sinin icinde dusun halimi
Pozisyona sokamıyoruz ki forveti.![]()
Ya geçin artik falcao bitmiş bir oyuncu. Takimin diğer oyuncuları da kötü olabilir. Ama falcao hepsinden kötü durumdaJeneriklik yorumlar var...
Tek özelliği 1 metre pas atabilmek olan yeni sağ bekimiz..
Totosunu bir türlü eritemeyen süper sağ açığımız..
Hızlı hücumu her daim geriye dönerek bitiren süper sol açığımız..
10 numaramıza yorum dahi yapmayacağım..
İmparatorumuz ve müthiş antrenman programları ve taktikleri hakkında yorum yapınca da vefasız ya da kuş oluyoruz..O yüzden ona da yorum yapmayacağım
ama
sağ açığın yok, sol açığın yok, beynin yok, hızlı adamın yok, dikine gidebilen bir tane orta sahan yok, taktiğin yok, oyun planın yok, pozisyonun yok ama Falcao leş, çöp ve biran önce gönderilmeli..