Muhsin Berberoglu
Parçalı Üye
- 16 Mayıs 2010
- 3.110
- 3.699
- 1.563
Inşallah.sezonun ilerleyen bölümlerinde parasını alamadığı için gider.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Inşallah.sezonun ilerleyen bölümlerinde parasını alamadığı için gider.
Hala takımda mı bu karaktersiz
Biri 4 diğeri 50 milyon lira alıyor.Fatih’e karaktersiz dediğim için uyarı vermiştiniz
Bir sitem de bulunayım
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hala takımda mı bu karaktersiz
Gomis'e çok büyük Ayıp edildi.Gomis i sat, yarım sezon forvetsiz kal git Diagneyi al. Sonra beğenme yerine bitik Falcao yu al.
Tüm bu yaşananlardan sonra Galatasaray'ın menfeati sözünü duydum mu çıldırıyorum.
Yaw siz profyonel insanlarsınız, işinizi adam gibi yaparsanız Galatasaray'ın menfati korunmuş olur, edebiyatla değil.
Şu kötü Gomis , bizim iki forvetide sırtında taşır ve onlardan fazla gol atar. Yazıklar olsun, yaptığınız işe.
Eğer bir transfer yapacaksanız, Falcaou hemen gönderin, altyapıdan formanın değerini bilen genç bir kaç çocuk koyun, bu taraftarı susturun. Yazık paralara.
Adami gecen sene CL icin aldik, CL de golü birak dogru dürüst oynadigi mac bile yok.
Lig de Diagne de gol atar, zaten penalti disinda gol da atamiyor sehzademiz. Hala su adamin neyini savunuyorsunuz inanilir gibi degil.
Dünkü performansindan sonra bugün kendine bi et ziyafeti cekersin artik pasam.
Devre arası gönderelim Miami'ye gitsin
Keşke antep gibi takımlara show yapsa ben raziyim. Dediğin maçta penaltı ve bomboş vaziyette kale dibinde gol atti. Savunması derli toplu herhangi bir takıma karşı dahi birşey yapamıyor.3 yılda 15m cukkalayacak olan adam 2 sene avrupada bizim adımıza bi b.ka yaramadı. Attigi goller de burada bok atılan burak yılmaz da atardı
Van persie transferiyle dalga geçerek büyük konuşmuşuz çünkü başımıza fp acıdan daha kötü bir forvet musallat edildi
Şimdi antepe falan şovunu yapsın