#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takımın forvetinde Lewandowski oynasın ona da söversiniz. Diagne girdi de ne oldu? Sahada çift forvet vardı, topu ceza sahasına getiremeden 3 dk'lık uzatma bitti yahu. Bu takımın birinci sorunu forvetler değil. En son sıraya forvetleri yazarım.
Sanki her maç 80 tane top geliyor da, forvetler atamıyor. Takım ne kadar iyiyse forvetler de o kadar iyidir. Mevzu bu kadar basit.

Ha bu herif bitmiş, o ayrı mevzu.

Gomis Gomis diyorsunuz, Gomis bu mevcut takıma gelsin ona da söversiniz.

Lewandowski oynasın da bunun yerine ona sövelim ben razıyım

Falcao değil Fiyascao oldu resmen. Herif 6-7 milyon euro para alıyor aldığımız katkı 700 bin euro bile değil..

Derbilerde yok, geçen sene şampiyonlar liginde oynamadı bu sene avrupa liginde kayıp. Bu herife bu paraları niye veriyoruz o zaman?

bari sacını uzat birader eski falcao diye satma şansımız artar

Lewandowski oynasın da bunun yerine ona sövelim ben razıyım
Millet birilerine sövmek için bahane arıyor zaten.
Ama burda sövülecek biri varsa hocadır. Bu oyuncu grubuyla senin neyine pas oyunu?
Forvetlerin kucaktan inmiyor be.
Oyuncu grubuna uygun bir oyun oynamak zorundasın. Senin elinde kanatlarda Mane ile Salah mı var da pas oyunu oynamaya çalışıyorsun?
Fegh ve Babel takımın stoperleri kadar sprint atmıyor yahu!

Murieli kanat mi oynatiyor yada cift forvet mi oynatiyor hocalari? Niye 4 forvet cagirmis?

2-2'lik sivas maçı dışında iyi oynadığı maç yok

kulübümüze sağlıklı belhanda lazım o yüzden gitmemiş zorlu periyotta kulübü yalnız bırakamam diyerek
ogc nice kulübüne yararli olmak icin ilk antrenmanlari kacirmayan koca yürekli belhanda he. Kulübünüze yararli olurmu bakalim

Biraz olsun kendime geldim, bir de bu şekilde değerlendirmek istedim, ve sağlıklı şekilde düşününce bu adamın Türk futbol tarihinin en rezil transferi olduğuna karar verdim. Türk futbol tarihinde Radamel Falcao’dan daha faydasız, etkisiz bir forvet oyuncusu transfer edilmemiştir. Bu oyunculara Dani Guiza ve Ailton dahildir.

Galatasaray takımı Falcao olmadan, 10 kişi çıksa daha etkili oynayacağına eminim çünkü rakip takım stoperleri ne yapacaklarına şaşırırlar ve fazla rahatlıktan hata yaparlar.

Bu adam oynadığı sürece Galatasaray futbol takımı hiç bir maç rakip takımın savunmasını zorlayamaz.

Bu adam Galatasaray’ın sözleşmeli futbolcusu olduğu her gün, her dakika Galatasaray kulübünü geriye götürür.

Bu adamın Galatasaray forması giydiği sürece, Galatasaray Avrupa’da tek bir maç bile kazanamaz. Bu adam Galatasaray’da forma giydiği sürece Avrupa’da galibiyeti boşver, 1 puan alamaz.

Bu adam Galatasaray kulübünün yapmış olduğu en büyük hatadır.

Bu üste yazdıklarımın hepsi, ama hepsi Sofian Feghouli için de geçerlidir.

Tek dileğim, tek isteğim her iki oyuncunun biran önce takımdan ayrılmasıdır.

Geldiğiniz güne lanet olsun.

Baros’un sakatlıktan sonraki halinden bile daha kötü durumda.

Allah sonumuzu hayır eylesin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

EjRU85uXcAE5tn_.webp

Biraz olsun kendime geldim, bir de bu şekilde değerlendirmek istedim, ve sağlıklı şekilde düşününce bu adamın Türk futbol tarihinin en rezil transferi olduğuna karar verdim. Türk futbol tarihinde Radamel Falcao’dan daha faydasız, etkisiz bir forvet oyuncusu transfer edilmemiştir. Bu oyunculara Dani Guiza ve Ailton dahildir.

Galatasaray takımı Falcao olmadan, 10 kişi çıksa daha etkili oynayacağına eminim çünkü rakip takım stoperleri ne yapacaklarına şaşırırlar ve fazla rahatlıktan hata yaparlar.

Bu adam oynadığı sürece Galatasaray futbol takımı hiç bir maç rakip takımın savunmasını zorlayamaz.

Bu adam Galatasaray’ın sözleşmeli futbolcusu olduğu her gün, her dakika Galatasaray kulübünü geriye götürür.

Bu adamın Galatasaray forması giydiği sürece, Galatasaray Avrupa’da tek bir maç bile kazanamaz. Bu adam Galatasaray’da forma giydiği sürece Avrupa’da galibiyeti boşver, 1 puan alamaz.

Bu adam Galatasaray kulübünün yapmış olduğu en büyük hatadır.

Bu üste yazdıklarımın hepsi, ama hepsi Sofian Feghouli için de geçerlidir.

Tek dileğim, tek isteğim her iki oyuncunun biran önce takımdan ayrılmasıdır.

Geldiğiniz güne lanet olsun.
İlk alınırken demiştim falcao büyük hata olur diye.
monaco da bjk karşı izlediğim falcao da buydu.
monaco genç dinamik iyi bir takım olduğu için penaltılar dahil 20 gol attı diye fit sandı herkes bitikti yine.
o monaco takımına adem büyükü koy diagne yi koy 30 u aşardı.
bizim taraftar yıldız görmemiş gibi çekince bir yerini koparan babalar gibi davrandı Drogba Hagi sneijder izlemiş benim için en fit falcao bile büyük heyecan değildi mesela neden bu kadar abartıldı garip.
modern zamanların Tanju çolağı benim için. takım oyunuyla alakası yok pas Dağıtmaz kafaya çıkmaz karambol golleriyle ekmek yemiştir hep.
gençliği ve enerjisi gidince olmayan büyük futbolcu meziyetleri çok sırıtıyor aldığı hayvani maaşı düşününce.
sneijder 10 gün antrenman yapsın o göbekle falcao dan çok katkı verir.
adam doğuştan yetenekli bir defa top gelmese defansa gelir 45 metreden çakar tavana.
falcao nun daha kalçadan saate 150 km hızla giden şutu yok geleli.
kedi gibi vuruyor toplara.
hatta vuramıyor 35 kilo kedisi vardı arkadaşımın tosun gibiydi öyle vururdu ki toplara bitik falcao yerine koy ileri daha işe yarar

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yani yok ki kanat en azından istasyon olsun

yani yok ki oyun disiplini olan sert bi st partner olsun

yazık bekletilere, anılara

Bu adam yerine şu an 3 tane kalburüstü oyuncu oynatılırdı o maaşla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt