- 5 Eylül 2014
- 80.101
- 62.744
- 4.283
et hadiAna bacı küfretmeme ramak kalmış durumda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
et hadiAna bacı küfretmeme ramak kalmış durumda.
noel agaci girsinNoel agaci süslerken sakatlanabilir.
4 cocugu yokmu?? Burda 6 ulke varOynadigi her ülkede baska cocuk yapti bu da galiba
Arjantin
Portekiz
Ispanya
Fransa
Bizde
et hadi
Aç bi kufur başligi hep beraber edek adminimAna bacı küfretmeme ramak kalmış durumda.
4 olursa arjantini sil. 4 ediyor. Kiralik oldugu + basladigi yerde yapmamis olur4 cocugu yokmu?? Burda 6 ulke var
Aç bi kufur başligi hep beraber edek adminim
Transfer dönemi sonlarina dogru diyorsun anladimBu opsiyonu daha kötü günlere saklayalım derim![]()
belhanda giderse terime sovelimBu opsiyonu daha kötü günlere saklayalım derim![]()
Yani. Yazin oldugu gibiTransfer dönemi sonlarina dogru diyorsun anladim
belhanda giderse terime sovelim
daha kotu gun ne olabilir ki
ustat necmi koyuncu neden ‘asla’ olarak cizildi abiNo way
ustat necmi koyuncu neden ‘asla’ olarak cizildi abi
kamuoyu bi aciklamayi hak ediyor gibi
dehlenmeden evvel uzerine oynandigini gordum yilin bidonu konusundaArkamızdan iş çevirdi.
dehlenmeden evvel uzerine oynandigini gordum yilin bidonu konusunda
‘necmi koyuncu’yu anlamak’ adli bir calismam olabilir ileride
uzuldum gercekten. forumdan bir deger eksildi sanki. keske affedilse ama sanirim ipler tamamen koptuO mevzuyla alakası yok.
Yani bir üye sevilmeyebilir buna bir şey yapamayız da gidip ihraç etmeyiz.
uzuldum gercekten. forumdan bir deger eksildi sanki. keske affedilse ama sanirim ipler tamamen koptu
![]()
valla kimse kolay kolay öyle bir ban yemezuzuldum gercekten. forumdan bir deger eksildi sanki. keske affedilse ama sanirim ipler tamamen koptu
![]()