#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga yaw onlara ozenecek ne vaktimiz ne zamanimiz var hic genc alma oynatma demiyiruz bil 5 veya 6 tane caliskan genc onlarin onunede kalite tecrubeli 2 tane adam koy adamlar senin 1 verdigin adam 8 verip aliyorlar nereye onlarla yarisacaksin .Dun kendi alt yapimizdan cikan evladimiza yapilanlar ortada zaten.Galatasaray Galatasaray olduysa Hagi gibi yildizlar sayesinde oldu.Falcao olmadi uymadi bize ama Baska bi Yildiz duser Haginin versigi katkiyi verir Avrupada bi kupa daha kazanirsin
Yav sen dortmunta leipzig ozenmiyorsan bitmissin iste. yeni falcaolar wesleylerle basarilar adamlar burayi tatil olarak görüyor. Brn benim takimimda 11 tane marcao gormek istiyor. Buradan premierlige bundesligaya seriaya transfer olma hedefi olan adamlar gormek istiyorum sen tatilci.

Monaco'da böyleydi bize kasıtlı bir durum değil.

Sakatlık ve yaşı itibari ile kendini riske atmak istemiyor, kadıköy'de ki fener maçı için ve gelişinde ki o heyecan için teşekkür edip devre arası yolları ayıracaksın.

Kötü anılar gütmeye gerek olmadığını düşünüyorum.

Monaco'da böyleydi bize kasıtlı bir durum değil.

Sakatlık ve yaşı itibari ile kendini riske atmak istemiyor, kadıköy'de ki fener maçı için ve gelişinde ki o heyecan için teşekkür edip devre arası yolları ayıracaksın.

Kötü anılar gütmeye gerek olmadığını düşünüyorum.

Buna gercekten inaniyormusun?

Adam sahaya geri döndü kac haftadir takimdan ayri calisiyor.
Renktas sence bu normal mi ?

Sakatlik dediler, aciklama gelmedi.
Büyük birsey olsa zaten taraftar yüzünden hemen aciklama gelirdi.
Kac hafta oldu hala sakat diyorlar ama ayri calismalar yapiyor kac haftadir ?

Falcaoya ihale kaldi ama para konusu oldugu cok acik ortada.

Adam bize gelmeden AS Monaco‘da tam 33 Maca cikip 15 Gol atti, bize geldi ve sadece sakat öyle mi ?

Dagitirim orayi, adam gibi cikip sikintilar var deyip dogrulari aciklasinlar.
Adami aldik ama gerisi getiremedik olay budur.

Albayrak geleli sacma sapan isler yapiyoruz.
Simdi gelip diyorlarki FT istemedi, ulan Hocam zaten hep destekliyorum, güveniyorum diyor!
FT istemese kus bile ucamaz Floryada bunu bile bilmiyorlar..

Buna gercekten inaniyormusun?

Adam sahaya geri döndü kac haftadir takimdan ayri calisiyor.
Renktas sence bu normal mi ?

Sakatlik dediler, aciklama gelmedi.
Büyük birsey olsa zaten taraftar yüzünden hemen aciklama gelirdi.
Kac hafta oldu hala sakat diyorlar ama ayri calismalar yapiyor kac haftadir ?

Falcaoya ihale kaldi ama para konusu oldugu cok acik ortada.

Adam bize gelmeden AS Monaco‘da tam 33 Maca cikip 15 Gol atti, bize geldi ve sadece sakat öyle mi ?

Dagitirim orayi, adam gibi cikip sikintilar var deyip dogrulari aciklasinlar.
Adami aldik ama gerisi getiremedik olay budur.

Albayrak geleli sacma sapan isler yapiyoruz.
Simdi gelip diyorlarki FT istemedi, ulan Hocam zaten hep destekliyorum, güveniyorum diyor!
FT istemese kus bile ucamaz Floryada bunu bile bilmiyorlar..

Falcao'ya bende laf etmiyorum, sakatlık mı para alamama mı olduğunu biz bilemeyiz. Konunun içinde değiliz çünkü, ne yorum yapsak boş çıkar.
Ben dediğim gibi kötü anmıyorum kendisini, geldiğinde o heyecanımı sevincimi bastırmıyor bu yaşananlar.

yataş niyetinde olduğunu sanmıom topçuların belli bir yaştan sonra bırakmasının bi sebebi var bu herif için de o yaş gelmiş durumda, b ihtimal yatmanın tam zıttını yapıp idmanda fln kasınca sakatlıklar nüx ediyodur diye düşünüom.

yataş niyetinde olduğunu sanmıom topçuların belli bir yaştan sonra bırakmasının bi sebebi var bu herif için de o yaş gelmiş durumda, b ihtimal yatmanın tam zıttını yapıp idmanda fln kasınca sakatlıklar nüx ediyodur diye düşünüom.

Canı mabadında bir adam gibi. Yeniden sakatlanmaktan korkuyor sanki. Yaşıyla ilgili olduğunu sanmıyorum, aynı yaştaki Ba filan kendini parçalıyor sahada. Biraz karakterle ilgili bir durum. Falcao'nun insani karakterini bilmesem de sporcu karakterinin Serdar Aziz-Eren Derdiyok tarzına yakın olduğu aşikar.

Yav sen dortmunta leipzig ozenmiyorsan bitmissin iste. yeni falcaolar wesleylerle basarilar adamlar burayi tatil olarak görüyor. Brn benim takimimda 11 tane marcao gormek istiyor. Buradan premierlige bundesligaya seriaya transfer olma hedefi olan adamlar gormek istiyorum sen tatilci.
Anlamak mi istemiyorsub isine mi oyle geliyor Aldigimiz butun Yildizlar gerekli verimleri aldik Sen sadece bi Falcao icin butun is yapmis adamlarida karaliyorsun 11tane marcao degil 22 tane marcao bile getirsen Seni Juveli Realli gruptan cikartamaz.Dormundun Leepzingin aldigi adamlara yakin adamlari alacagini mi sandin .Colubaliy diye bi çavuyu almaya kalktik fiyati 1 ken 5 istediler .Alabiliyorlarsa Alsinlar almasinlar demiyoruz ama bana buyuk maclarda is yapacak 1 Sneijder, 1 drogba ,1 meloda lazim bunlarin hangisi tatil yapti .Onu anlat bana bi Bi falcao Mala bagladi .

Falcao'ya bende laf etmiyorum, sakatlık mı para alamama mı olduğunu biz bilemeyiz. Konunun içinde değiliz çünkü, ne yorum yapsak boş çıkar.
Ben dediğim gibi kötü anmıyorum kendisini, geldiğinde o heyecanımı sevincimi bastırmıyor bu yaşananlar.

Benim duyguguma göre Parasini alamamis.
Gitmek istiyorsan gidebilirsin diye aciklama gelmis.
Falcao kendini risk etmek istemiyor hem sakatlik hemde Corona.

Bunu cok iyi biliyorumki Falcao gitmek istemiyor ama yinede teklifler gelecektir ve degerlendire bilir.
Galatasaray i bekliyor.

Gitmemek Para konusu bile degil adam indirime bile gitti, hemen aciklama geldi.
Adam taraftara Asik gercekten seviyor.
Yapgimiz ayip.
Biz Tugay Kerimogluna bile 250.000 € ödeyemedik adam efendi cikti ve vazgecdi.

Mustafa Cengiz :"Falcao açılacak. O da Türkiye'de oynanan futbola, hakem yorumlarına alışacak ve gereğini yapacak. Bizi bu güne kadar utandırmadı. Tutar olarak en büyük indirimi Falcao yaptı. Ben ona müteşekkirim."

Biz Sneijdere 2-3 ay sorna parasini verdik adam ben beklerim zaten parami ödeyecekler dedi.
Adam sözlesmesini fesh edebilirdi kaldi, parada var tabi isin icinde ama Galatasaray‘da oynamak baska bir duygu.
Istanbul Sehri ve bizim Taraftar!

Canı mabadında bir adam gibi. Yeniden sakatlanmaktan korkuyor sanki. Yaşıyla ilgili olduğunu sanmıyorum, aynı yaştaki Ba filan kendini parçalıyor sahada. Biraz karakterle ilgili bir durum. Falcao'nun insani karakterini bilmesem de sporcu karakterinin Serdar Aziz-Eren Derdiyok tarzına yakın olduğu aşikar.

ben oynadığında elinden geleni yaptığını düşünuom sonuçta bu adam tek forvet oynuor hem stoperlerle güreşip hem loose topları kovalayıp hem de ceza sahasında gelen topları takip edecek enerjisi yok 90 dk boyunca o yüzden idareli kullandığını düşünüom, ztn ba daha fizikli bi adam yani falcao istese de ba gibi physical olamaz mesela babel de oynadığı vakit boğuşmaya meyilli oluyor hepsi de aynı yaşta ztn. van persieye laf edioduk o da sakat olmasına rağmen tosiçle rex edebiliyodu. karakterden ziyade ebatnan ilgili

İlk transfer haberleri çıktığında sevinmiştim ama iş ciddiye binip alacağı yıllık ücretin 7 milyon euro olduğunu okuyunca oha dedim o paraya hayatta gelmesin.
bizim taraftar bu adamı hagi filan sandı abartılının da ötesinde bir istek heyecan filan kastı.
en iyi zamanında bile öyle adam geçen kaçan uçan biri değildi falcao.
büyük sakatlıklar geçirdi ve bu hali benim açımdan sürpriz değil.
karakter olarak tanımıyordum ama malesef Tarık çamdalın gavur versiyonuymuş bu kadar şöhretli olup bu kadar karaktersiz olmasına şaşırdım velakin.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bir kadıköy galibiyeti bu kadar pahalı olmamalıydı

ben oynadığında elinden geleni yaptığını düşünuom sonuçta bu adam tek forvet oynuor hem stoperlerle güreşip hem loose topları kovalayıp hem de ceza sahasında gelen topları takip edecek enerjisi yok 90 dk boyunca o yüzden idareli kullandığını düşünüom, ztn ba daha fizikli bi adam yani falcao istese de ba gibi physical olamaz mesela babel de oynadığı vakit boğuşmaya meyilli oluyor hepsi de aynı yaşta ztn. van persieye laf edioduk o da sakat olmasına rağmen tosiçle rex edebiliyodu. karakterden ziyade ebatnan ilgili

Peki bıdırık Adem Büyük'ün Caulker-Tzavellaslı Alanya defansının içinden geçmesi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt