Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.690
- 55.839
- 4.478
Defol artik. Antrenman sahasina bile gitme
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peki bıdırık Adem Büyük'ün Caulker-Tzavellaslı Alanya defansının içinden geçmesi?
Acil istifa etmeli.abdurrahim beye şu anda ulaşamıyoruz kendisi saddam gibi saklanıp göztepe maçını kazanmamızı bekliyor en yakın kameraya teleport atacakmış
o şeref yok etse etse rezil eder biziAcil istifa etmeli.
Drogbali wesley kadro deli gibi butcesi varken nisanda fenere şampiyonluk verdi tatilin kralini yaptilarAnlamak mi istemiyorsub isine mi oyle geliyor Aldigimiz butun Yildizlar gerekli verimleri aldik Sen sadece bi Falcao icin butun is yapmis adamlarida karaliyorsun 11tane marcao degil 22 tane marcao bile getirsen Seni Juveli Realli gruptan cikartamaz.Dormundun Leepzingin aldigi adamlara yakin adamlari alacagini mi sandin .Colubaliy diye bi çavuyu almaya kalktik fiyati 1 ken 5 istediler .Alabiliyorlarsa Alsinlar almasinlar demiyoruz ama bana buyuk maclarda is yapacak 1 Sneijder, 1 drogba ,1 meloda lazim bunlarin hangisi tatil yapti .Onu anlat bana bi Bi falcao Mala bagladi .
Yaw her sene sampiyon olacaksin diye bisey yok ama Avrupada basari gel di mi geldi sampiyonluklar geldi mi geldi daha ne .Sana verebileveklerini verdiler mi verdiler Sneijder Volkani bi sagdan bi Soldan Avladi mi Avladi Juveye Sondakika da cakarak seni gruptan alip cikardi mi cikardi tatil yapmaya gelen adamlar bunlara beceremezler Falcao gibi sakatiktan basini kaldiramazlar.Sana diyorum gicik kirik ligden bu sene 3 tane genc kesif transferi bulduk hepsinin fiyati yuksekdi biri Milana gitti Moder mi coder mi coder midir nedir o lavugu istedik 3 milyonlardan bahsederken adamlar 10 dan bahsetmeye baslaidilar Colubaly midir nedir 1 verip alacaktik adamlar 3 mil. Istediler.He daha neyden bahsediyoz kardes o adamlari alacak butce var mi?.He alt yapiya yoneleticem 10 senede 2 tane topcu cikaricam dersin o zaman bisey diyemem ama o kadar sabredebilecekmisin.Gecen macta mesele Ali Yavuzun lisansini yirtik attik .??Ben demiyorumki genc yabanci adam alinmasin alabiliniyorsa alinsin tabi Ama Bi Sneijder Bi Hagi getireceksin yoksa Boyle Gotu boklu Anadolu kluplerine karsi 3 mac kazanirsin 2 mac kaybedersin.Drogbali wesley kadro deli gibi butcesi varken nisanda fenere şampiyonluk verdi tatilin kralini yaptilar
bugün hava güzeldi. kesin açık havada havuz kenarında çiftleşmiştirAcaba bugün ne yaptı ?