- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.633
çok post sildirecek çok post
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cennet mahallesi Yunus .jpegçok post sildirecek çok post
Dursun Özbek ayağa kalkış birinin onu durdurması .jpgCennet mahallesi Yunus .jpeg
He evet yeni bir sezona daha forvetsiz girsek daha iyiydi sanırım yönetim beceriksiz olduğu için değil de taraftar baskısından 13 milyona Diagne adında bir değişiği aldılar, takımı 6 ay forvetsiz oynattıktan sonra.başkan bile dedi, taraftar baskısından dolayı aldık diye.
bundan dolayı, taraftardan tek bir isteğim var,
PROFESYONELLERİN İŞİNE KARIŞMAYIN
He evet yeni bir sezona daha forvetsiz girsek daha iyiydi sanırım yönetim beceriksiz olduğu için değil de taraftar baskısından 13 milyona Diagne adında bir değişiği aldılar, takımı 6 ay forvetsiz oynattıktan sonra.
Yahu taraftar karı da istiyor, alacak mıyız?başkan bile dedi, taraftar baskısından dolayı aldık diye.
6 ay forvet alamayanlar mı profesyonelbaşkan bile dedi, taraftar baskısından dolayı aldık diye.
kime ne anlatmaya çalışıyorum ki.Yahu taraftar karı da istiyor, alacak mıyız?
Ne alakası var ulan benim scout olmam ile? Bir tanesini bile istemedim, istediğim özel bir isimde yoktu zaten. Madem profesyonellerdi de niye 6 ay takımı forvetsiz oynattılar, neden 13 milyonu bir şaklabana bağladılar var mı açıklaman profesyonel sevici hadi açıkla profesyonel çerçevedetepkiye bak, sanki kendisi scout
6 ay forvet alamayanlar mı profesyonel
Yahut
Gomis'in yerini 2.5 sene dolduramayanlar mı
Tavra bak lol.
Kes lan kerkenezkime ne anlatmaya çalışıyorum ki.
ultraslan'dan baskı, twitter'da taraftar baskısı vs.
'yönetim istifa' çağrıları,
bunlar sanki daha geçen ay olmadı.
cahile laf anlatmak da çok zormuş. karı veya transfer istiyorsan bacına, dostuna, karına anlat, yönetime baskı uygulama. net
Yoruma bak, Türkçesi de kıt.yönetime fikir mi veriyorsun? bravo, falcao, 35 yaşındaki sakat santrfor, müthiş bir öneriydi, tebrikler.