#9 Radamel Falcao

fotottarenanin dedigini buraya da yazim, Falcao ile muhabetleri oluyormus:
Sene sonuna kadar kalacak, sistemini kurmus
kasim aralik iyi oynasaydi giderdi
kendisini mahcup hisediyormus
buraya gelip paralari cukkaladi dedirtmek istemiyormus
hatirlanabilecegi en iyi sekilde ayrilmak istiyormus
dönüsü biraz zaman alabilir
karakteri ziyade müthis bir profesyonelmis. yedigi gezdigi hepsini hesapliyormus
monacosporda bukadar sakatlanmayan adam bizd sakatlanıyorsa profesyonellige inanmam ben

ayrıca şu saatten sonra ciddi şekilde takımı alıp sampiyon yapsa belki affedilir yoksa herturlu kufurle anılacak

Oynayabilse iş yapacakta oynayamıyor. Psikolojik olarak da bitti herif. Acaba sakatlanır miyim diye koşu bile denemiyordu sakatlandığı maçta. En son uzun pas Atacam diye giti sağ arka adale.

Fizik düzelir mi düzelir ama ciddi bi araya ihtiyacı var. Kafasındaki acaba sakatlanır miyim düşüncesini nası atacak onada yoğunlaşma lazım.

GSCimbom Mobile App

36 yaşındaymış.Futbolu bırakması iyi olur..

Oynayabilse iş yapacakta oynayamıyor. Psikolojik olarak da bitti herif. Acaba sakatlanır miyim diye koşu bile denemiyordu sakatlandığı maçta. En son uzun pas Atacam diye giti sağ arka adale.

Fizik düzelir mi düzelir ama ciddi bi araya ihtiyacı var. Kafasındaki acaba sakatlanır miyim düşüncesini nası atacak onada yoğunlaşma lazım.

GSCimbom Mobile App

Duzelmez

Transferden pek umut olmadığına göre ligin gidişatının öyküsünü bu beyefendi belirleyecek. Yeni protez bir bacak taktırsa şimdiye yürümeye başlamıştı. Dönüp 25 maç üst üste oynadıp 30 gol atsa bile yollar ayrılmalı ve artık sadece 25 altı oyunculara yönelinmeli.

esasen cenabetlik bizde bence adam monacosporda senede 30 civarı maca cıkıyordu bize gelen herkesin kariyeri bitiyor

akbaba bize gelene kadar alanyada mac bile kacırmıyorda bizde hastaneden cıkmadı

esasen cenabetlik bizde bence adam monacosporda senede 30 civarı maca cıkıyordu bize gelen herkesin kariyeri bitiyor

akbaba bize gelene kadar alanyada mac bile kacırmıyorda bizde hastaneden cıkmadı
dostum bizim ligle alakalı bir durum olabilir mi ?
falcao epl de sakatlanmıştı ligi ağır olduğu için aynı semtopları şuan bizim ligte yaşadığını görüyorum

dostum bizim ligle alakalı bir durum olabilir mi ?
falcao epl de sakatlanmıştı ligi ağır olduğu için aynı semtopları şuan bizim ligte yaşadığını görüyorum
ben yazmıştım zaten....bize gelmeden önceki son 3 sezonda 139 maça çıkmış...son sezonunda ise 51...bizim sağlık ekibi sorgulanmalı bence....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

ben yazmıştım zaten....bize gelmeden önceki son 3 sezonda 139 maça çıkmış...son sezonunda ise 51...bizim sağlık ekibi sorgulanmalı bence....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
üstünden zaman geçtiği için yazdığın postu hatırlayamadım ama andone de sakatlık yaşadı

bence ligimiz çok sert ve buna göz yumuluyor mhk sorgulanmalı.

Vicdansız, vefasız.​

Geri
Üst Alt