#9 Radamel Falcao

van persie en azindan avrupada gol atiyordu

bu eleman neredeyse 2 sezon takimda olmasina ragmen avrupada 0 gol atti

Resim

seneye bi sonraki erzurum maçında görürüz heralde yine

bu capslerde komik,her birini ispanyolcaya çevirip kendisine atıcam sırf yüzünde belki bi kızarıklık görürüm diye

bu herife karşı hababam sınıfı ahmet gibiyim

Takimda baska golcu yok. Muhhammedin olmadigi bir durumda fellik fellik arariz sonra. Zaten parasini veriyoruz. Bari ritm yakalayip hazir durumda kalsin kenarda en azindan.
Hiç bir şekilde katılmıyorum.

Bu hain bizi kaç kere yarı yolda bıraktı, bu vakitten sonra ne buna ne de ahı gitmiş vahı kalmış golcülüğüne ihtiyacımız var.

Gerekirse Babel'i, Onyekuru'yu ya da Oğulcanı forvette oynatırım ama bunu oynatmam

Hiç bir şekilde katılmıyorum.

Bu hain bizi kaç kere yarı yolda bıraktı, bu vakitten sonra ne buna ne de ahı gitmiş vahı kalmış golcülüğüne ihtiyacımız var.

Gerekirse Babel'i, Onyekuru'yu ya da Oğulcanı forvette oynatırım ama bunu oynatmam
Halil var onu oynatırim bunu yine oynatmam

Falcao ile devam edilmemeli, transferine de süpheliydim ancak ben kötü niyetli oldugunu düsünmüyorum. Adaleler pert olmus, sakat sakat transfer ettik muhtemelen, saglik kontrolünden gecerken hazirlanan doktor raporunu merak ediyorum.

Emekli forvet, Mustafayı Allah 100 bin kere korusun sakatlanır veya kart cezalısı olursa ancak 11 başlar yoksa ihtimal vermiyorum

Oğulcan bundan iyi forvet. Haftaya cezası da bitiyor aslan parçasının. Olmadı babel var.

Ayağına topu getircez de beyimiz şut atacak. Ne zaman yarı yolda bırakacağı da belli değil.

Bu herif yüzüne ne yaptırıyor 70 yaşındaki teyzelerin suratı gibi dolgu botoks

Maç başına çocuk yapma ortalaması en yüksek forvetimiz.

Geri
Üst Alt