#9 Radamel Falcao

Dayı taburenle gelseydin maça eğilip doğrulamazsın sen oturarak oyna.

Al sana fırsat,poziyona da girdin.penalti da aldırmıştın hakem verse. Sahne senin

Eski Falcao olsa Onyekurunun pası yüzde bin goldü.Adam koordinasyonunu kaybetmiş topa göre koşusunu ayarlamayı bile beceremiyo içler acısı durumda

Allah affetsin kaçırdığı pozisyonda fena patladım.😅 Birde bu adama sahada bir şey yapmıyor ama bitiriciligi hala süper diyenler vardı. Gol gol anlatıyorduk burada geçen sene . 3 tane penaltı, 3 tane rakibe çarpıp girdi. 3 tanesi boş kale diye öyle öyle 10+ golü var diye. Yeni değil geldiği ilk günden beri tek tek inceleyin bir sürü net pozisyon kacirmisligi var.

Bu kadar mı bittin tükendin sen ya.Hiç mi kendine bakmadın işine saygın mı yok.Ayagi kırılıp,eski performansıyla geri dönen bir Muslera var,onun iş ahlakı var.Bir de bu dünya yıldızımız var.Her seferinde bir şeyler bekliyorum her seferinde hüsrana uğratıyorsun.Madem olmayacak başka takımlara gitme bile, mesleğini bırak onurlu ol.Paraya da ihtiyacın yok bırak git artık senden medet umarsam 2 olsun
Oğulcan'ın cezası bitti.Mustafa dönene kadar Oğulcan gayet de oynar en azından maç başı ücret ödemeyiz El-Tigre ye

Kacirdigi pozisyonu eskiden uykuda atardi. Herif bitmis resmen, kiz gibi vurdu topa

biri pregalatasaray - present galatasaray pozisyonlarının olduğu şarkılı videoyu koysun da eğlenelim.

Dun Atiba'nin attigi pozisyonun aynisini,yillik 5 milyon euro alan adam topa kiz gibi vurarak kacirdi.O pozisyonda atsa golu mac 1-1 olacak ve maci kazanma sansimiz olacakti.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mostafa’nın kırmızı gördüğünde en yakındaydı ve aynı herif ona da kırmızı yedirtmesine rağmen hiç oralı bile olmadı. İtiraz edeceğine içinden iyiki kırmızı gördü diye sevinmiştir bile. Sivas maçında o yüzden Babel veya Halil’i oynatırım ama bunu asla.

falcao dün duşa girince "ulan ne hale geldim" demiş midir? :danyal:

1614837131031.webp

Geri
Üst Alt