#9 Radamel Falcao

PSV maclarinda oynamazsan defolmalisin dedim mi sana ? Dedim. Defol git artik eger Burak Elmas baskan gibi baskan olacaksa ilk once su herifin tazminatini verir sonra kicina tekmeyi atar.

sövelim sayalım şuna, gitmesi için ne yapılması gerekiyorsa yapalım.

bizim günümüzde hiç bir futbolcuya 5 milyon yıllık verebilecek gücümüz yok, hele kronik sakat ve yedek bir topçuya hiç yok. tüketiyor bizi.

Bu taraftardan haftaya falcaoyu da sosoyu da hatta hocayı da çiğ çiğ yemesini bekliyorum.Reaksiyon verin artık nereye kadar gideceğiz böyle battık batıyoruz

Gitmiyor mu
Parası ödenmek zorundamı ,zorunda
Da biz bundan medet ummak zorundamıyız mesela ,hayır
Fesh et sözleşmesini kardeşim
Feg
Diagne

zaten aynı bok

bu adama sövmeyi kesicem yavaştan
kadro dışı bırakmayanlara yönelmeye başlıyorum

Sen de haklısın reis. Bu td ile bu kadar beceriksiz futbolcu ile ter dökmeye değmez. Yatarım keyfime bakarım diyosun. Bu takımda kimler ne para yemedi ki sen de ye helali hoş olsun

Defol git ulan defol git !

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Güzel akşam idmanı yaptı dün paşamız.

Sağlıklı bir yaşam sürdürüyor ve üstüne para kazanıyor. Müthiş bir meslek.

Adam tüm ülkeyle tüm kulüple dalga geçiyor. Artık anlayacağı dilden konuşmak lazım. Defolsun gitsin

PSV'nin ilk 11'inin kazandığı maaşın yarısını bu adama veriyoruz, Avrupa takımları ile aramızda dağlar kadar fark olması çok normal umarım artık böyle facia transferler görmeyiz.

Bu da haklı, Teknik direktörü hoca değil ve o kadar maaş alıyor, Bende böyle bir takıma gelsem bende yan yatarım. Ömer gibi birisi futbolcu olup oynuyorsa, Arda gibi ölmüs ağlayanı yoksa ama yine 11 de ise, beni soksan oyuna girmem. Nede olsa buraya kadar öyle bir küfür etmiş oluyor ki gerçek futbola. Terim in evlatları ve kendisi para cukalayacak yerine, sen al koçum

Allah belanı versin ya tut tut kendini nereye kadar onurlu ol bırak futbolu ömür boyu sponsor bulursun kendine zaten

Geri
Üst Alt