#9 Radamel Falcao

Gitsin diye mobbing mi yapıyoruz acaba 😂

İleriki maçlarda kadroya girer bence. Zorlandığımız maçlarda sonradan oyuna girer.

Isin komik tarafi, yetenegi tüm takimdan daha buyuk, ama adam gelmis neredeyse 40 yasina, 2 tane on capraz bag koptu, meniskus, adele yirtigi/zorlanmasi.. zorla mi beni transfer edin dedi bize?

Simdi aldik bir tane genc, cocuk 3 macta Falcao'nun 25 macta yapamadigini yapti. Ama ondan daha yetenekli oldugu icin degil, genc oldugu icin.

Yildizi sönmüs bir isim alarak maclar kazanilmiyor. Oyle olsaydi Mesut dun o serbest vurustan cakarda 90'a. Cakamiyor, cunku 26 yasindaki Mesut degil.

Nihayet Terim hatasini gordu ve telafi etti bu dönemdeki transferler ile.

Ama Falcao'ya üzülüyorum; dunya futboluna manyak goller ve performanslar veren bu sahis Turkiye gibi C klas bir ligde top oynayamaz hale gelmeden bitirmeliydi konuyu. Boksorlerde olur boyle, ne zaman birakmalari gerektigini bir turlu anlamayip sacma salak tiplerden dayak yerler..

Mitroğlu gibi kritik bi maçta sonradan girip gol falan atsa da söverek uğurlatmasa sezon sonu kendisini.

Yaşıyor mu la bu

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugünkü gibi çevrilmesi zor olan maçların birinde veya daha fazlasında çıkıp yapması gerekeni yapsa, bize birkaç puan kazandırsa o bile kötü hatırlanmaması için yeterli olur. Kapasitesinin yarısını ortaya koysa bu dediklerimi yapabilir. Bu saatten sonra da zaten kendisinden daha fazlasını bekleyecek halimiz kalmadı. İlk 11 oyuncusu olmasını bile geçtim, sırf sıkışan oyunda araya birkaç gol sıkıştırsın kâfi.

1 gol atsa aylarca konusulur, yalama-yikama operasyonu düzenlenir ama takimi satmis birinin herhangi bir macta yedek kulübesinde dahi olmamasi lazim. sosyal medya'dan paylasim yapacak yüzü bile kalmadi. Geldigi günden beri sadece 2000 dakika forma giymis!

Geri
Üst Alt