- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Yohhhhh 5 mio nasil harcayacagini mi düsünüyorpsikolojik bir krizden geçmis/gecirmis.
Hocamiz risk etmiyor 100% fit olmadan yoksa fena linc yerler!
Zaten lincleniyor daha neyden korkuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yohhhhh 5 mio nasil harcayacagini mi düsünüyorpsikolojik bir krizden geçmis/gecirmis.
Hocamiz risk etmiyor 100% fit olmadan yoksa fena linc yerler!
Feghouli - Falcao = Dreamteam.
Daha fazla 27. haftadayizOyuna girip 30 dakkada sakatlanıp çıktığı maçı saymazsak son oynadığı maç Erzurum maçıydı sanırım.
Yani kafafan ligin yarısını oynamadı diyebilirmiyiz![]()
Dreamında görürsün
Şu sakatligi bi atlatsa Mami sayesinde cok gol atar
Diri bir falcao demek istemistimŞu sakatligi atlatirsa yakin zamanda baska bir sakatlik yasar buyuk ihtimalle
3 yil icin 15m avro gömdük/gömecez, o paraya yazik
Anlamiyorum herif 3 haftadir full antrenmanda kadroda yok. Terim iyi mobbing uyguluyor bunaŞu sakatligi bi atlatsa Mami sayesinde cok gol atar
ank hoca tam hazır olmasını istiyor demişAnlamiyorum herif 3 haftadir full antrenmanda kadroda yok. Terim iyi mobbing uyguluyor buna
Diri bir falcao demek istemistim![]()
Kadroda olsun en azindan. Kpasa maci boka gidiyordu yedek forvet yoktu diyeank hoca tam hazır olmasını istiyor demiş
yoksa falc oynayabilirmiş yani
hoca yine sakatlanmasından korkuyor galiba
Nasıl dönecek belirsiz . Umudum yok benimKadroda olsun en azindan. Kpasa maci boka gidiyordu yedek forvet yoktu diye