Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.848
- 11.199
- 1.838
gayet guzel vurdu. bi daha izle.bitmiş abi görmediniz mi. o ilk goldeki vuruş neydi, kaleye zor yetişti resmen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gayet guzel vurdu. bi daha izle.bitmiş abi görmediniz mi. o ilk goldeki vuruş neydi, kaleye zor yetişti resmen.
Asiri hirs diyebilirmiyiz?
adam okdr on firedi. FREEKICKI NIYE ATTIRMADILAR
18/19 galiba bize gelmeden tamOha bu bizdeki falcao mu
Götünden güc alir sandilar galibaewt ben de o atacak dedim sonra spiker fegul ve taylan dedi
fegul vuramıyor ki niye geçti acaba tobun başına
buyutmus sanırımGötünden güc alir sandilar galiba
Frikigi atar müthiş bi geri dönüş olur dedim bizim için ama feg ve taylani görünce yaktim bi sigara.ewt ben de o atacak dedim sonra spiker fegul ve taylan dedi
fegul vuramıyor ki niye geçti acaba tobun başına
Yok gücsüz sanmam. 90+ o foulü alan gücsüz degildir. En yanlis adama vurdurduk. Taylan vursa bile sasirmazdimYanıyorken o frikiği atmalıydı
Güçsüz hissetti herhalde zira saçmaydı.
Kim k. Kiskanirdibuyutmus sanırım
Falcao istese vururdu o frikiği.Yok gücsüz sanmam. 90+ o foulü alan gücsüz degildir. En yanlis adama vurdurduk. Taylan vursa bile sasirmazdim
gol olsa haftayada oynar başına iş almış olurduSon dk frikigi niye kullanmadi anlamadim
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zaten oynar. 4-4-2 yapariz gibi artik.gol olsa haftayada oynar başına iş almış olurdu
orta sahalar kötü ya taşımıyor o taktik biziZaten oynar. 4-4-2 yapariz gibi artik.