#9 Radamel Falcao

Çok iyiydi keyif aldım izlerken, ama barışacak mıyız? Sanmam

Hazir iki forvet formdayken ve zaten taktik denen seyin kirintisi bizde yokken yapalim 4-4-2 sezonu oyle bitirelim.

inş haklı çıkarsın
Belhanda 4-4-2 nin os da zor olur. Bi top kayibi ve ggyiz. Gedsonu da yazmadim. Daha iyi bi fikirim var ama Hoca hayatta yapmaz

ogulcan taylan emre k. Babel/onye
Falcao Mo

bi an mac ici 4-2-4 bile gecersin

Vallah sana birsey diyimmi. Hic de öyle degil. Evet salt bi 6 no yok ama dinamik olarak, ceza sahasina giris olarak fena olur
biz zaten poziyon buluyoruz ki kardo bugün 4 tane net kaçırdık önemli olan defansif mücadele bu orta sahada kim defansif rolü üstlenir ki elek oluruz elek

biz zaten poziyon buluyoruz ki kardo bugün 4 tane net kaçırdık önemli olan defansif mücadele bu orta sahada kim defansif rolü üstlenir ki elek oluruz elek
Defansif anlamdada biryesel hatalar haric Gol yemiyoruz ki. Bizim beyinler bazen güzel duruyor arkada. Öndede bitirirken yan carlar yaniyor. Ana adamlar isleri düzgün yapiyor

O kadar sitem ettim ama gerçekten kendini yırttı bugün
Mohammedle beraber çift forvet izlemek isterim böyle şeyler deneyelim lig bitti zaten

Geçen maçta da hırsı vardı, bir şeyler yapmaya çalışıyordu GSC neden tepki göstermişti anlamadım. Neyse ki bu maçta hırsıyla gollerini de attı. Sakatlanmazsa çok katkı sağlar bize

Aga fege seslenip Feg Birak Falcao atacak demek cok mu zor attir adama iste iyi gununde morali yerinde 2 gol atmis 3.ve galibiyeti getiren golu atsa Ilk geldigi gunki gibi olacak traftar gozunde.Ama Hoca olmuste aglayani yok resmen.

Şampiyon olduğumuz Elamnderli kanatsız 4 4 2 sistemimiz vardı.

Emre Kılınç- Taylan-Gedson- Feg
--Mustafa--- Falcao

Kayseri maçında bu 4 4 2 yi denemek lazım.

Herif aylardir kicini yaya yaya yatiyor, bi zahmet gol atsin yani.

Gol atti diye affedecek veya yumusayacak degilim, hala sahtekarin teki oldugunu düsünüyorum.

Geri
Üst Alt