Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.565
- 12.547
- 2.868
Her maç gol atsa eh işte derim bu saatten sonra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açıkçası kulübün tedavi yöntemlerinin hatalı olduğu veya yeterli olmadığı çok bariz.Hadi ikinci gol penalti da ilk golüne ben de acayip sasirdim bunu nasil atti bu herif diye.
Ne yapip edip bu yaz yollamaliyiz, bir sene daha katlanamam ben bu herife.
Hadi ikinci gol penalti da ilk golüne ben de acayip sasirdim bunu nasil atti bu herif diye.
Sadece bir imkanla 12/13 4-3-1-2 iKayseri maçında ikili forvet oynayabilirmiyiz acaba çünkü ikisi de çok formda. Ankaragücü maçında aynı anda görecektik ama şerefsiz attı Mostafa’yı.
Açıkçası kulübün tedavi yöntemlerinin hatalı olduğu veya yeterli olmadığı çok bariz.
Herif güvenmedi gitti başkasına tedavi oldu, beni bu süreçte en çok düşündüren nokta burası.
Feg, Sarachi, Falcao 3ü de aynı yerden en az 2şer kere sakatlandı bu sezon.
Yollanması konusunda hemfikirim de nasıl attı diye şaşırmak garip oynadığı her maç atıyor zaten bu tarz goller onun imzası zatenHadi ikinci gol penalti da ilk golüne ben de acayip sasirdim bunu nasil atti bu herif diye.
Cift forvet oynarsak solda da Onyekuru olursa cok ofansif olmaz mi?
Açıkçası kulübün tedavi yöntemlerinin hatalı olduğu veya yeterli olmadığı çok bariz.
Herif güvenmedi gitti başkasına tedavi oldu, beni bu süreçte en çok düşündüren nokta burası.
Feg, Sarachi, Falcao 3ü de aynı yerden en az 2şer kere sakatlandı bu sezon.
Saglik ekibi mi yetersiz sence?