#9 Radamel Falcao

Her maç gol atsa eh işte derim bu saatten sonra

Hadi ikinci gol penalti da ilk golüne ben de acayip sasirdim bunu nasil atti bu herif diye.

Ne yapip edip bu yaz yollamaliyiz, bir sene daha katlanamam ben bu herife.
Açıkçası kulübün tedavi yöntemlerinin hatalı olduğu veya yeterli olmadığı çok bariz.

Herif güvenmedi gitti başkasına tedavi oldu, beni bu süreçte en çok düşündüren nokta burası.

Feg, Sarachi, Falcao 3ü de aynı yerden en az 2şer kere sakatlandı bu sezon.

Hiç öyle ''Acaba ?'' felan demiyorum açıkçası
Umutlarımızı tükettiği yeter şimdiye kadar
Gerek duyulduğunda katkı verirse ne ala

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Caracol Radio'daki El Vbar programına konuk olan Carmenza Zarate, dünyaca ünlü yıldızın küçükken dişçi olmasını hayal ettiğini söylerken şunları kaydetti:

"Oğlumun yapacağı işte bağımsız olmasını arzu ettim. O da küçük yaşlardan beri futbolcu olmak istediğine inanıyordu. Şahsen dişçi olmasını istedim. Çünkü ben de bu mesleği yapıyorum. Ancak en nihayetinde kendisinin seçimine boyun eğdim. Onun kararlarına asla karışmadım. Kendisine "Bunu yap, şunu yap." demedim. Tek yaptığım, ona eşlik etmek ve destek olmaktı. Kalbim böyle davranmamı emrediyordu.

Her şey bir yana, eşim Radamel Garcia'ya kim karşı çıkabilirdi ki? Eğer o, oğlunun futbolcu olmasını istiyorsa bunu başarırdı. Dolayısıyla bana düşen de ikisini desteklemek oldu. Radamel, çocuğunun kendisi gibi futbolcu olmasını diliyordu. Falcao da babasının izinden gitmek istiyordu.
"

Kayseri maçında ikili forvet oynayabilirmiyiz acaba çünkü ikisi de çok formda. Ankaragücü maçında aynı anda görecektik ama şerefsiz attı Mostafa’yı.

Kayseri maçında ikili forvet oynayabilirmiyiz acaba çünkü ikisi de çok formda. Ankaragücü maçında aynı anda görecektik ama şerefsiz attı Mostafa’yı.
Sadece bir imkanla 12/13 4-3-1-2 i

o zaman
melo
hamit selcuk
sneijder
drogba burakti

simdi

taylan
emre k gedson/arda
fegh
mo falcao

olur. Mo diger iki forvete göre daha cok basiyor, ama melo yok bu sefer. Kanat bekler yedlin+ saracchi ile ideal aslinda.

Açıkçası kulübün tedavi yöntemlerinin hatalı olduğu veya yeterli olmadığı çok bariz.

Herif güvenmedi gitti başkasına tedavi oldu, beni bu süreçte en çok düşündüren nokta burası.

Gitti , daha iyi geri geldi.
Gecen tedavi oldu bizim doktorda sorna yine sakatlandi.
Katiliyorum !

Falcao´da karakter olarak zerre kötü niyet yok. Su durumda nasil gücenecegiz sadece onu bilemiyoruz. Hoca simdi Mustafa ile birlikte oynatmanin yollarini arayacaktir, diyelim ki 4-5 hafta iyide gitti. Birden yine sakatlanirsa bu yine oyun anlayisinda majör degisiklik demek olacak.

Falcao´un etrafi cok hareketli olmasi lazim. Onyekuru´nun orada kosusu, Falcao´ya bu calimi atma hürriyetini veriyor. Rakip savunmaci orada Onyekuru´ya pas bekliyor cünkü.

Onyekuru---------Falcao-------------Mustafa
------------Emre--------Feghouli---------------
-------------------Taylan-------------------------

Bu nasil olur aceba...

Falcao´un yedek baslamasina zerre ihtimal vermiyorum.

Saglik ekibi mi yetersiz sence?

Sakatlanma olm ihtiyacimiz var sana.

Geri
Üst Alt