Gelmesini o kadar çok istedim ki... Aslında kötü de değildi sakatlığına kadar. Oynadığı maçın yarısı kadar falan herhalde gol atmıştı. Sakatlık geçmişi olan bir oyuncu olduğunu bile bile, kalitesine, ismine ve tecrübesine, markasına karşı koyamadık. Şahsen sakat bile olsa bunlar tartışmaya açık şeyler bile değil. Kariyerinden hiçbir şey götürmez. Elbette bu konuda kulübün açık olmaması hatalıydı bana göre. Taraftar istedi de sosyal medyaya düşene kadar kimse de böyle hayallerde değildi. Gomis gibi golcümüz gitmiş, ondan sonra dikiş tutmamış bir forvet bölgesi var ve ortaya atılan isim Falcao. Arz-Talep olması kadar doğal bir şey yok. Kendisine kızgınlığım sakatlık geçmişinden dolayı değildi. Bu elde olan bir şey değil sonuçta ve biz bilmesek de zaten böyle kabul edilmiş şartlar. Benim üzüldüğüm nokta aldığı maaş miktarı ve bu konuda çok da bir şey yapmaması. En azından biraz indirim olabilirdi ya da maç başı olayına dönseydi...Hele şu taraftara açılan kampanyada göstermelik bile olsa bir öncü olsaydı, bayağı değişirdi durumlar...Evet biliyorum, babamızın oğlu değilsin. Doğuştan sarı-kırmızı da akmıyor kanın ama bu sayede taraftarın sana saygısı artardı.
Oraya kadar seni gelip karşılayanların, sabahlara kadar gelmeni bekleyen bizlerin hiç mi hatırı yoktu be Falcao. Sneijder, Drogba gibi adamlar ağlayarak gitti bu kulüpten. Yabancı topçularımızın çoğu hala kalben bizledir. Belki de ondan çok umdum. O taraftarla üçlü çekip Cimbombom diyen adamdan çok şey bekledim. Kırk yıllık amigomuz gibiydin. Gözlerindeki ışık bile nasıldı. Bundandı biraz tavrım da ama yine de işte bazen şeytan tüyü mü, başka şey mi dersiniz bilmem de kendisinden, Mostafa ve Muslera'dan çok umutluyum. Bizi şampiyon yaparsa kalan haftalarda bunlar yapar gibi hissediyorum. Tabi şapkadan tavşan çıkaran oyuncular, diğer takımlara bakıldığında bizde daha fazla. Onye şu an bayağı kötü ama yine de ipten alabilir. Emre K. keza öyle, bir karambole de gol bulur, maçı döndürür. Babel de hantal, çok kaçırıyor, bencil ama bir bakıyorsun bazen de olmadık yerde takıma atak ve golleriyle hayat veriyor. Feg bir kendine gelse ateş eder. Kerem desen öyle. Çocuk oyuna hareket getiriyor. Golü de bulabiliyor. Daha Halil'i çok az izledik ama bence o da bir tehlike rakiplere. Kaçırdıklarından ziyade aldığı kısıtlı sürede yaptıklarını beğeniyorum. Çaba var en azından. Dene-Yanıl. Bir gün elbet olur. Böyle kazanılır zaten. Ama saydığım üçlü çok kritik. Atan ve tutan çok önemli. Hele böyle ligde. Mohamed Mısır MT gideceğine göre, bu aslanı küstürmeme taraftarıyım. Onye şu aralar epey kaçırırken, Babel çoğu zaman bencillik ederken, Halil daha toyken bize lazım bir tecrübe kendisi. Herkes illa ki kırgın, kızgındır. Üste dedim, benim de var...Kimseye bir şey diyemem bundan dolayı da. Ama elin takımlarını da görüyorsunuz. Elin oğlu diyerek neler yaptılar. Sakatlığınla alay ettiler, bizimkiler de bir oldu sosyal medyada. Biz bari kendimize bunu yapmayalım. Falcao değil mevzu, futbol eğlence zaten. Elbette yapılır arada edilir ama bu bazı insanları farklı manada da kışkırtıyordu bana göre. Kızgınlığımızı alay malzemesi ederek vermek diğerlerine ekmek çıkarır, bize değil...Sonra klavye başında ailelere kadar uzanan tepkiler izliyorsak bence bir sebebi de bu tarz eylemler, kara mizahlar...Beklentilerimizden ötürü çoğu tepkiyi ve kızgınlığı haklı buluyorum ama sağlık konusundaki ofansif mizahı, bunu anlamayacak kapasitedeki insanların olduğunu da düşünerek sevemiyorum bir türlü. Hoş da bulmuyorum. Aynı şey niye Emre Akbaba'ya yapılmadı. Ne rakipler ne de bizim tarafımızdan...Aynı beklenti, sıkıntılı süreç, sponsor, maaş işi vs... İsme göre değişen şeyleri de pek hazzetmem kendi adıma. Tabii ki popülarite ve kariyer sebebiyle böyle oldu. Bu noktada ayrıldılar...Bunu desteklemiyorum, ben kimseye böyle bir şey yapmam. Aramızda bir iki kez dönse iyi ama biz işi bir noktada muazzam abarttık. İşte o noktada da işler rayından çıktı. Bunların şu an, şu durumda iken askıya alınması taraftarıyım. İki maça da zaten -bu hafta daha önemli tabi, alamazsak diğerinin önemi kalmaz- ak kara belli olacak. Eğer cidden olduğu kalitede ise bizi şampiyon yapan mimarlardan olur. Bu saatten sonra bize borcu da var. Muslera bile tek başına çok kez kupa getirmiştir. Feg ve Onyede yapmıştı. Adı Falcao ise, dünya starıysa, o da yapsın. Ve inşallah ikinci kez yanılmam, yanılmayız. . Sezon sonu böyle bir şey olursa karşılıklı bir şekilde, en azından mutlu olarak ayrılırız. Güzel bir hikayeyle noktalamış oluruz. O yüzden son bir şans...Kırgınlığıma rağmen destekleyeceğim kendisini. İçimizden yine kızar ederiz, kırılırız, küseriz, öfkeleniriz, şu iki maçta da yapsın gerekeni yeter ki. Yapamazsa zaten kim ne derse desin, haklı deriz, susarız... Daha önce olduğu gibi...