Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.673
- 109.497
- 4.878
yürü git lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoo eksik bile söylemişler.
Hocam oradaki karini karanlikta mi sey edecen falan ona takildimYoo eksik bile söylemişler.
Bu adam dolandırıcı Reza Zarrab'ın futbolcu versionu
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ulan üzülür üzülürüm de hanım kadar futbolcudan anlamadım ona üzülürüm. Geldiği gece hanım dedi ki o kadar beklediniz bu mu o oyuncu dedi. Bunun için geçmiş yüzü yaşlanmış bu gol filan atamaz dedi. Sen ne anlarsın dedim. Anladı.
hepimize son bir ders olsun bu kazik herif. mikropluk yapmaktan baska bisey yapmadi. falcao ve babel'den kurtulmadikca zor düzeliriz. ugursuz herifler.Gol atmasını geçtim hastaneden çıkamadı
Yengeyi bizim kulübün sukuvat bölümüne alalım derim.Ulan üzülür üzülürüm de hanım kadar futbolcudan anlamadım ona üzülürüm. Geldiği gece hanım dedi ki o kadar beklediniz bu mu o oyuncu dedi. Bunun için geçmiş yüzü yaşlanmış bu gol filan atamaz dedi. Sen ne anlarsın dedim. Anladı.
Düşünmedi değilim. Cicaldau’yu ondan övüyorum. Soğuk tipli dedi, iş yapar dedi. Benim kadar öven yoktur Cicaldau’yu. Hisleri kuvvetli bu kadın milletinin.Yengeyi bizim kulübün sukuvat bölümüne alalım derim.
Transferler bitmeden yengenin onayından geçsin.