#9 Radamel Falcao

sakatlanmayıp böyle devam ederse bizim teknik ekibin kötülüğü kabak gibi belli olacak iyice.
Tabi ki belli olacak.Futbolculuk kariyeri boyunca ceza sahası golcülüğü yapmış 35 yaşındaki adamı tutup ta savunma oyuncusuna pres yap önde gez sürekli top dağıt dersen sakatlanır.Bariz bunu görmemek için Egodan kör olmuş olmak lazım ki biz de bi tane var bu tanıma uyan.Forvet öğütüyoruz sürekli Falcao öldü.Diagne öldü Mohammed ölmek üzere ya bunların hepsi kötü oyuncu ya da adamlardan olmayacak işler bekliyoruz.

Tabi ki belli olacak.Futbolculuk kariyeri boyunca ceza sahası golcülüğü yapmış 35 yaşındaki adamı tutup ta savunma oyuncusuna pres yap önde gez sürekli top dağıt dersen sakatlanır.Bariz bunu görmemek için Egodan kör olmuş olmak lazım ki biz de bi tane var bu tanıma uyan.Forvet öğütüyoruz sürekli Falcao öldü.Diagne öldü Mohammed ölmek üzere ya bunların hepsi kötü oyuncu ya da adamlardan olmayacak işler bekliyoruz.
sadece falcao ile ilgili bi durum da değil bize gelen çoğu oyuncunun performansı düşüyor ve sakatlık sorunu yaşayan da çok fazla oyuncu oldu. bişeylerin eksik yapıldığı belli

Şaşırılacak bir şey yok. Bizde de atıyordu. Oynadığı dakika başı gol istatisliği zaten gösteriyordu bunu. Orada daha ilk maçlari bakalım gene sakatlıklar yaşayacak mı?

Sorun gol atıp, atmaması değildi, oynayamamasıydı. Sakatlık sorunu kendisiyle ilgili mi yoksa teknik ekiple mi alakalı bunu zaman gösterecek ama ben 2-3 maç sonra adalenin atacağından eminim.

Her zaman istedigim tarzda orta yapilmis. Topu kaleye dogru orta şut karisimi gondermeli. Bizimkiler ortaya şeker atar gibi bombeli gonderiyor.

Bu arada sakat makat ama bu adam neredeyse 40 mac oynamistir ve tek bir kafa golu yok.

Sorun gol atıp, atmaması değildi, oynayamamasıydı. Sakatlık sorunu kendisiyle ilgili mi yoksa teknik ekiple mi alakalı bunu zaman gösterecek ama ben 2-3 maç sonra adalenin atacağından eminim.

Havalar biraz soğusun kasım gibi atar adele sonra Dubai’ye kaçar

•quod erat demonstrandum•

Yani adam golcü zaten sen topu ceza alanında bunla buluştur yeter. Bizde oynamak istemediği görüşüne katılmıyorum ama en ufak ağrısı sıkıntısı olsa oynamak istemediği doğru canı tatlı biraz bu yüzdende hoca istemedi zaten.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sakatlanmasa bizde de gol atıyordu tabi.

Ama yine de sistemimizi teknik heyetimizi sorgulatan şeyler bunlar

ft ile çok bile oynadı

adam yine atmış. kabul edelim ki süper bi golcü. ama bizde tutmadı. ibrahimovic de barçada tutmamıştı. oluyor böyle şeyler

Geri
Üst Alt