Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.747
- 21.799
- 2.783
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftarda30 mac yaparsa tuhaf olur. O zaman teknik ekip ve saglik ekip sutlanmali. Ortalama 2 mac yapip 1 mac kaciran Fernandodan sonra buda birden sorunsuz oynarsa, sucu baska kimde arayabiliriz ki?
ya bilerek oynamak istemedilerse, sakata yattilarsa?30 mac yaparsa tuhaf olur. O zaman teknik ekip ve saglik ekip sutlanmali. Ortalama 2 mac yapip 1 mac kaciran Fernandodan sonra buda birden sorunsuz oynarsa, sucu baska kimde arayabiliriz ki?
Bunu düşünüyoruz taraftar olarak, ama nasıl olabilir ki? Bizim kulübün doktorları yok mu? Doktor anlaması gerekir, teşhis koyar yani. Ağrılarım var dese hadi bir hafta dinlenme yazsın. İkinci haftaya mecbur oynayabilir raporu yazar eğer bir sakatlık teşhis edemezse.ya bilerek oynamak istemedilerse, sakata yattilarsa?
ismini hatirlamiyorum hangi futbolcuydu, futbolcu mac günü israrla sakatim agrilarim var diyordu, doktorlar israrla bu oyuncu sakat degil oynayabilir raporu veriyordu.Bunu düşünüyoruz taraftar olarak, ama nasıl olabilir ki? Bizim kulübün doktorları yok mu? Doktor anlaması gerekir, teşhis koyar yani. Ağrılarım var dese hadi bir hafta dinlenme yazsın. İkinci haftaya mecbur oynayabilir raporu yazar eğer bir sakatlık teşhis edemezse.
erendi. en kritik maçlarda taraftar baskısından sakatım diyordu. fb maçıydı sanırım o ısınmaya çıkıp sakatım diye oynamadı sonra rapor tuttular sakat değil diye vs.ismini hatirlamiyorum hangi futbolcuydu, futbolcu mac günü israrla sakatim agrilarim var diyordu, doktorlar israrla bu oyuncu sakat degil oynayabilir raporu veriyordu.
Eren'di. Benzer durum Tolga ve Serdar oçin de geçerliydi. Ama ne hikmetse Fener'de maç kaçırmadılar. Eren ne oldu ondan haberim yok.ismini hatirlamiyorum hangi futbolcuydu, futbolcu mac günü israrla sakatim agrilarim var diyordu, doktorlar israrla bu oyuncu sakat degil oynayabilir raporu veriyordu.