#9 Radamel Falcao

Alpay Y. Alar

adamı yedirdik içirdik eğlendirdik gözümüz gibi baktık hazırladık güclendirdik ispanyolların koynuna verdik. ceremesini biz cektik keyfini onlar sürüyor

30 mac yaparsa tuhaf olur. O zaman teknik ekip ve saglik ekip sutlanmali. Ortalama 2 mac yapip 1 mac kaciran Fernandodan sonra buda birden sorunsuz oynarsa, sucu baska kimde arayabiliriz ki?

ya bilerek oynamak istemedilerse, sakata yattilarsa?
Bunu düşünüyoruz taraftar olarak, ama nasıl olabilir ki? Bizim kulübün doktorları yok mu? Doktor anlaması gerekir, teşhis koyar yani. Ağrılarım var dese hadi bir hafta dinlenme yazsın. İkinci haftaya mecbur oynayabilir raporu yazar eğer bir sakatlık teşhis edemezse.

Bunu düşünüyoruz taraftar olarak, ama nasıl olabilir ki? Bizim kulübün doktorları yok mu? Doktor anlaması gerekir, teşhis koyar yani. Ağrılarım var dese hadi bir hafta dinlenme yazsın. İkinci haftaya mecbur oynayabilir raporu yazar eğer bir sakatlık teşhis edemezse.
ismini hatirlamiyorum hangi futbolcuydu, futbolcu mac günü israrla sakatim agrilarim var diyordu, doktorlar israrla bu oyuncu sakat degil oynayabilir raporu veriyordu.

ismini hatirlamiyorum hangi futbolcuydu, futbolcu mac günü israrla sakatim agrilarim var diyordu, doktorlar israrla bu oyuncu sakat degil oynayabilir raporu veriyordu.
erendi. en kritik maçlarda taraftar baskısından sakatım diyordu. fb maçıydı sanırım o ısınmaya çıkıp sakatım diye oynamadı sonra rapor tuttular sakat değil diye vs.

taraftar taraf olmaktan öteye geçti bizde. geçmiş yönetimlerin ardı ardına yaptıkları hatalardan geldik bu noktaya. yönetimde hak sahibi olduklarını istediği oyuncuyu, hocayı, başkanı değiştirebilecekmiş gibi yetkili olduklarını sanıyorlar öyle algı yapıyorlar. bu çok yanlış, alanya maçında da yaşadık benzeri bir şeyi. oyuncuları maç bitmeden ıslıklayıp hiç düşünülmeyen değişiklikler yapılmasına sebebiyet verdiler. ha her şey normal ilerlese de belki kayıp olurdu ama taraftar sahaya karısmamalı. desteğini sağlamalı. sağlamayanlar stada gelmemeli. evinde ne bok yiyolarsa yesinler.

bu arada falcao nun kafayla attığı o golde serbest vuruşu o şekilde sert kullanan oyuncunun da etkisi çok. siz hatırlar mısınız mesela en son benzeri bir serbest vurus ne zaman kullandık. veyahut o sertlikte açılan bir orta nerelere gitti? varsa yoksa ayak içi yumusak ortalar onunda top ayaktan çıktıktan sonra gideceği yer belli oluyor zaten. çok eksiğimiz var farklı goller atabilmeliyiz.

falcao 25 maç üstüne çıkarsa büyük söverim yalnız. ne kadar hazır değilse totalde 40dk civari oynamış 2 maçta. 2 golü var ayrı konu. 90dk sürekliliğini merak ediyorum. kademe kademe aldığı süreyi arttıracaklardır. eğer orda sakatlık sorunu yaşamazsa bizim hocaları bir sorgulamak lazım.

zaten bizde de oynayabildiği maçlarda golünü atıyordu eğer sakatlanmazsa o zaman bizdeki birilerinde sorun var demektir.

Eren'di. Benzer durum Tolga ve Serdar oçin de geçerliydi. Ama ne hikmetse Fener'de maç kaçırmadılar. Eren ne oldu ondan haberim yok.

Abartılacak bir şey yok, düzenli oynayabilmesi kıstas olacak.

Kulağıma çokça parasını alamadığı için sakat numarası yaptığına yönelik bilgiler geliyordu bu arada, düzenli oynarsa bu bilgi yüksek ihtimalle doğru çıkacaktır.

Falcao'nun sakatlıkları çıt kırıldım sakatlıklardı çünkü, maç temposundan falan da olmuyordu, sakatlıktan dönüp 70de oyuna girip 80de çıktığı oluyordu.

Sağlık ve kondüsyon ekibini zaten beğenmiyorum orası da ayrı bir husus.

Kızdan ayrılırsın da, böyle ayrıldıktan sonra gözüne bir güzelleşmiş görünür ya, Falcao da o hesap.

Ocakta daha cok para ve kupa kazanacagi bi takima gidecek.kalsa bizde şampiyonluk yasayacakti

Geri
Üst Alt