#9 Umut Bulut

Takımın şu an en formda adamı üvey evladımız olan Umut kardeşim. malesef yerin 11 ama seni Milli takım da 11 e koyar GS de öz evladı Burak ı oynatır hocaların. Neyse yarın kurtulcaz uzantılardan inş. 11 de görelim seni ve gollerini özledik.

Adam iyi ki sesini çıkarmıyor. Yerinde başka biri olsa kulüpte iç karışıklık çıkarmıştı şimdi.

Bu adama yazık olacak.Mancini'nin 1.tercihi Drogba olacaktır tek forvette.Yedeği ise Burak olur,Mancini Umut'u pek tanımıyordur.Fatih Terim döneminde sonradan giriyordu hiç değilse.Mancini'nin bunu yapacağını hiç sanmıyorum.

Bu adama yazık olacak.Mancini'nin 1.tercihi Drogba olacaktır tek forvette.Yedeği ise Burak olur,Mancini Umut'u pek tanımıyordur.Fatih Terim döneminde sonradan giriyordu hiç değilse.Mancini'nin bunu yapacağını hiç sanmıyorum.

Zaten bizim takımda oynayacak kalite ve kapasitede değil nesi yazık olacak ? Hiç olmazsa sağ açık olarak oyuna girmeyecek.

burak olsaydı direk buffona vururdu topu.eline şans geldimi atıyor bulut.harcamıyor pozisyonları aslanım.

O vuruşu bilerek yaptıysa helal olsun da yine temkinliyim o konuda. :D

Geçen sene Burak gol yükümüzü çekiyordu bu sene Umut çekecek gibi duruyor.İkiside kazma ama elimiz mahkum.

Mancini şaşırttı beni iyi oldu.Burak sinir edebilirdi bizi.

O kadar çabalayıp Takdir görmeyen tek kişidir.

En azından Allah görüyor da Adaletli davranıyor. Ne zaman girse gol atıyor bir şeyler yapıyor.Helal sana UmuTum

4-4-2'ye dönelim ve Drogba- Umut ikilisi oynasın

Umut Elmander'in 2 sene önceki pozisyonunda çok rahat oynayabilir

Helal olsun Umut.Anında cevap nasıl verilir gösterdi bugün.

Umut a helal olsun derken Burak'ıda yerin dibine sokmaya gerek yok..Burak formsuz, evet kötü ama bir dahaki maçta 2 gol atsa Kral diyecekler var..

Dengeli olsun yorumlar biraz :D

Bravo sana,oynamıyosun,trib atmıyosun,sahaya konunca deli dana gibi kosup golünü de atıyosun,cok yasa Umut...

Geri
Üst Alt