#9 Umut Bulut

Bizim taraftara göre yetenek sadece top kontrolünden ibaret olduğu için yukarıda ve arka sayfada yazılanları kaale almayın umut bulut gayet yetenekli yırtıcı bir santrafordur.Tek eksiği topla olan ilişkisidir.

Zaten o özelliğide iyi olsa Toulouse'a gittiğinde tekrar türkiye dönmezdi.Daha büyük takımlarda oynardı.

Yokya. Toulouse da bile beğenilmeyen bir adam bizde nasıl beğeniliyor yada beğenilmesi gerekiyor sorabilirmiyim. Heralde toulouse bizden daha büyük takım sana göre.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yokya. Toulouse da bile beğenilmeyen bir adam bizde nasıl beğeniliyor yada beğenilmesi gerekiyor sorabilirmiyim. Heralde toulouse bizden daha büyük takım sana göre.

Toulousede beğenilmediğini kim söylemiş.Galatasaray transfer etmek istemese belki hala orada oynuyor olacaktı ve bu toulouse kulübü umutu alırken 3,5 ml euro para verdi.Ayrıca senin mantığın çok yanlış.

Umutu beğenip beğenmemek ayrıdır benim attığım mesaj umuta futbol fakiri,yeteneksiz vs. diyenler içindi.

Toulousede beğenilmediğini kim söylemiş.Galatasaray transfer etmek istemese belki hala orada oynuyor olacaktı ve bu toulouse kulübü umutu alırken 3,5 ml euro para verdi.Ayrıca senin mantığın çok yanlış.

Umutu beğenip beğenmemek ayrıdır benim attığım mesaj umuta futbol fakiri,yeteneksiz vs. diyenler içindi.

Toulouse beğense 3.8 e aldığı adamı 2.7 ye bırakmazdı heralde.

Berk İsmail fiziğini kuvvetlendirsin Mancini Umut yerine Berk'i oynatır zaten.Çok çok yeteneksiz bir adam.Keşke fiziğine kondisyonuna bu kadar önem verip çalışırken diğer her şeyi unutmasaymış...

Berk İsmail fiziğini kuvvetlendirsin Mancini Umut yerine Berk'i oynatır zaten.Çok çok yeteneksiz bir adam.Keşke fiziğine kondisyonuna bu kadar önem verip çalışırken diğer her şeyi unutmasaymış...

Berk ten de umudum yok ama en azında a takımda denenmeli. Ne olacağı belli olmaz sonuçta genç adam Drogba'dan sneijderden etkilenip hırsa gelirse kendini geliştirebilir

Güzel gol attı bugün bazıları olsa uzak köşe yerine kaleciye doğru vururdu o kafayı.

adam ipten aldı..

En azindan puan farki 6 oldu, 7 olacagina.

Eline saglik, ya da daha dogrusu kafana saglik :encouragement:

Bu adam niye gönderilsin deniyor onu çözemiyorum ben?

La olum mis gibi yedek işte. Dertsiz tasasız. Oyuna girdiği her zaman elinden geleni yapar. Ücreti makul bir oranda düşürüldü mü tamamdır.

Ama kesinlikle ilk 11 oyuncusu değil bence. İlk 11 başladığı neredeyse bütün maçlarda rezil oynadı.

Umut bizi cok macta kurtardi BUNLARI KIMSE UNUTMASIN!

Yeteneksizmis tir su dur budur ne cok seviyonuz herkezi cop yapmaya. UMUT BULUT ADAMDIR ADAM!.

Yedekteyken TRIP yapmaz gorevini yerine getiren bir adamdir. Her zamanda ruhunu ortaya koyar.

Her maci super olmayabilir ama iyi maclarida oldugunu unutmiyalim ve bizi kurtardigini.

Boyle kritik golleri atmasini bilen umut. Drogba yatarken bu savasiyodu beyler.

Deplasmanlarda umut oynasın burakla beraber

Deplasmanlarda ilk 11 basliyabilir... ama her mac 2nci yari girmesi gereken oyuncudur

semih v2dir

ilk 11 baslamasin aslinda salla.

Aslında bu seviyelerin oyuncusu değil ama adam o kadar kritik goller atıyor ve bu o goller o kadar çok işimize yarıyorki sırf vefa adına takımda kalmalı

Cok karakterli sadece gorevini yapmaya calisan muthis bir adam. Gol attigi icin soylemiyorum.

tapatalk

trip atan , surat yapan,caka satan ne oldum delisi bir adam değil, kapasitesi neyse onu sahaya vermek için çalışıyor. belki bizde oynayacak kalitede bir adam değil ama en azından adam gibi adam

İki üç maç sonra beceremeyecekleri nedeniyle saç baş yoldurtabilir. Ama çıkıp elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor ya helal olsun.

Geri
Üst Alt