#9 Umut Bulut

haddini bilip burak gibi yapamayacı şeylere kalkmıyor..

tek sevdiğim tarafı bu..

burak yılmaz ile birlikte sahada görünce hayatımda yaşadığım en kötü duyguları yaşıyorum..

sevdiğin kızı başkasıyla elele görmek gibi..

10 kişi çıksak yeterki sahaya burakla umut çıkmasın..

iğreti oldum..

Türkiye liginin en yeteneksiz 2 oyuncusu Burak ve umut bizim takimda.. Hadi bunu geçtim bu adamlar ayni anda sahaya sürülüyor. Hadi bunu da geçtim bu adamlara 70 dakika sabrediliyorsa orada ciddi bir zeka problemi vardır. Oynayana değil oynatana bakin. Ayni adam salih dursunu sol acil oynatiyordu çok gormemek gerekir

Kiralık kahraman. Herşey sözleşmeyi alana kadar.

Türkiye liginin en yeteneksiz 2 oyuncusu Burak ve umut bizim takimda.. Hadi bunu geçtim bu adamlar ayni anda sahaya sürülüyor. Hadi bunu da geçtim bu adamlara 70 dakika sabrediliyorsa orada ciddi bir zeka problemi vardır. Oynayana değil oynatana bakin. Ayni adam salih dursunu sol acil oynatiyordu çok gormemek gerekir

Bide biz bu adamlarla Dünya Kupası'na gitme mücadelesi verdik esas acınası nokta da o. Zamanında Servet - Gökhan efsanesi vardı, şimdi de Umut - Burak. Yok efendim milli takım takım stoperleri, yok efendim milli takımın forvetleri diye diye Galatasaray'ı harcadılar yıllardır. Bunların hepsinin de planlı olduğunu düşünüyorum, bilhassa medya bilerek bunları vitrine çıkarıyor ki, Galatasaray da kalmaya devam etsinler ve fener arayı açsın diye.

Ahahahahahahahaha yilda 2 küsür milyon euro kazanıyor bu herif ahhahahahhahahahahhahaha

Bir daha forma giymek nasip olmaz İNŞALLAH.

İnşallah sokaklarda dilencek kadar düşersin.

Bıktım artık top kontrol edemeyen, pas atamayan, karşı karşıya aptalca haraketler yapan adamlardan.

Sene sonu sende paket insalllaahhhh

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Geri
Üst Alt