#9 Umut Bulut

birdaha Burak Yılmaza kötü birşey dersem burda ne kadar üye varsa ağzıma mıçsın Burak bu kazmayı top diye oynar la bu nasıl bir bencilliktir insan bu hareketi 5-0 galipken bile yapmaz utanmaz arlanmaz herif

Bu profesyonel olabildiyse ben nasil olamadim hayret ediyorum.

Pas yok, dribbling yok, top hakimiyeti yok, attigi goller çok az ve bu sezonki çogu basit.

O pası atacaktın, valla orada gözümde bittin.

ya arkadas top durduramayan profesyonel futbolcu olurmu, sadece surdan bile türk futbolunun nasil bir bataklik oldugunu anlayabilirsiniz

ya arkadas top durduramayan profesyonel futbolcu olurmu, sadece surdan bile türk futbolunun nasil bir bataklik oldugunu anlayabilirsiniz

torpilliysen böyle paralari sen aliyorsun. ben seçmelerde öbür çocugun iyi olmasina ragmen diger çocugun alindigini gördüm. burda ahbab çavuş olayi var.

Bol kazançlar üzerinize alınmayın ama 10 sene okuyarak hata ettiğimi bir kez daha anladım. Zaten sağlıkçılara saygı da kalmadı. Keşke kuaför falan olsaydım diyorum. En azından hasta yakınlarıyla uğraşmazdım.

Ben tip okuyordum, yarida birakip kendi isimi kurdum. Ne yalan söyleyeyim iyiki yarida birakmisim diyorum suan.

buraki bile aratacak forvetimiz varmis takimdaya helal olsun.

Yemin ederim süper bir tercih olmuş. Yani gençken Amrabat'ı keşfetmek yerine Messi'yi keşfetmek gibi olmuş.

Sagol. Ya 6 sene okul birde bizim burda 3 sene turnus var (tükcesini bilmiyorum) o 6 senede hicbirsey kazanamiyorsun tabii 6 senede bitirmekde var, turnusda 1400 euro aliyorsun ama hastane degil sanki fabrikada calisiyorsun. Birde geceleri barlarda calisiyordum yalniz kaliyordum fln derken baslarim dedim biraktim.

Geri
Üst Alt