#9 Umut Bulut

9 numarayı da almış. Çok gol atman lazım Umut çok. Başka türlü beğendiremezsin kendini.

Mevlüt Erdinç , Adem Büyük , Muhammet Demir kendisinden çok çok daha fazla katkıda bulunacak isimlerdir.

Hele ki Muhammet ah şu sakatlık sıkıntılarını tamamıyla bir atlatsa iyi bir program dahilinde o zaman müthiş bir oyuncu kazanırız.

@Taha Tekler --> Değil mi ortak ? :)

Muhammete her türlü kefilim

Evet çok iyi bir koca adayı. İçkisi yok kumari yok. Kalbi de temiz ama kesinlikle çok yeteneksiz bir futbolcu. Mevlüt alinabilirse kibarca ugurlanmali

yazık son derece yeteneksiz ve yıllık 6 milyon tl çöpe giden para ondan sonra vay efendim neden borçlar azalmıyor

BuhirV6CcAAL4GG.jpg

Yaşı ilerledikçe git gide performansı düşüyor. Umarım çok geç olmadan elden çıkartabiliriz. Az buz da bir para almıyor hani.

Yaşı ilerledikçe git gide performansı düşüyor. Umarım çok geç olmadan elden çıkartabiliriz. Az buz da bir para almıyor hani.

4 senelik anlaşmanın son senesi opsiyonluymuş.

3 senenin 1 senesi gitti 2 senesi kaldı.Hiçbir anadolu kulübü maaşını veremez mecbur 2 sene daha biz ödeyeceğiz parasını...

Göndersen yedek forvet bile yok.

4 senelik anlaşmanın son senesi opsiyonluymuş.

3 senenin 1 senesi gitti 2 senesi kaldı.Hiçbir anadolu kulübü maaşını veremez mecbur 2 sene daha biz ödeyeceğiz parasını...

Göndersen yedek forvet bile yok.

Göndermesek bile Umut'a güvenip yola çıkılmaz. Hadi lig maçları neyse, bir şekilde idare ederiz ama ŞL için çok yetersiz forvet hattımız.

Göndermesek bile Umut'a güvenip yola çıkılmaz. Hadi lig maçları neyse, bir şekilde idare ederiz ama ŞL için çok yetersiz forvet hattımız.

Ya bunun kadar dengesiz bir futbolcu yoktur. Ligde onca macta oynadi gecen sezon kac tane 100%lük gol kacirdi. Ama gitti Sampiyonlar Liginde 3 gol atti :D

9 numarayı kapmış birde. Hiç sevemedim bu adamı.

burak bunun yüzünden tayyip sanıyor kendini rahat rahat takılıyor sahada nasıl olsa boş pozisyon gelir bir şekilde atarım golümü maçı kurtarırım kimsede yaptığım işlere filan bakmaz yedekte zaten umut var o bendende kötü kimse ona güvenmez(umut burda kılıçdaroğlu durumunda biraz) benim at çiftliğim burası oh kebap v.s

Prandelli bunun futbolcu olmadığını anladı fazla vakit geçmeden Burak'ın da futbolcu olmadığını anlasa artık.

al iste

bir yetenek düsmanı daha

aga biz bu adamlarla napacagız yau

Terim'in 2. sezonunda Burak ve Umut'a rağmen şampiyon oldu. Drogba'nın müthiş katkısı olmasa o sezonun 2. yarısı maç filan kazanamazdık.

İlk 11'imiz bile bu kadar kötüyken yedek olarak Umut'tan iyi birini kadroda bulundurma ihtimalimiz yok. Kaldı ki diğer bölgelerdeki yedekleri düşünürsek Umut iyi bile kalıyor :redface:

hamit 3 bu 2 m euro sadece bu iki oyuncunun 0 katkısı ile yılda GS'den aldığı net ücret 15 milyon tl ondan sonra vay efendim neden transfer yapamıyoruz neden borç çok para yok vs vs

hamit umut falan hep terimin kazıkları

bu adam 3.senesine girecek kafamda sadece bir macı var

erzurumdaki süper kupa macı

daha da akılda kalacak bir macı yok ve senede 2 milyona yakın alıyor

yediler bitirdiler kulübü,gitmezler tabi

Kesinlikle 11 oynamamalı.Ama her lig maçında 30dakika civarı süre almalı.

Ligde çok faydalı olabilir .Lakin Yine söylüyorum 11 olmamalı.

Geri
Üst Alt