Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 19.855
- 4.226
- 1.468
İyi sporcu ama futbolcu değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küçük bir detay gibi görünebilir ama Umut oyundan çıktıktan sonra takımın hücumdaki etkinliği bitti, yine Burak ileride tek oynamaya başlayınca ileride hiç top kalmamaya başladı. Ha tamam skorun da etkisi vardır belki ama Umut kalıp Burak çıksaydı maç 7-8'e de giderdi rahatlıkla.
bizim hic bi macimiz 7-8'e gitmez. son 20 dakika top cikaramadik. hatta gol yiyecek gibi olmustuk. Bunu ben umuttan cok oyuncu degisikliklerine bagliyorum.
Misal Hamit yerine bruma degisikligi olsaydi forvetlerin her ikiside oyunda kalsaydi. atiyorum telles yerine bruma arkayada balta yerlestirilseydi 60. dakikadan sonra, belki o zaman 6 olabilirdi. Hamit el freni girince tempo dustu, yasininde girmesiyle zaten hucum namina bisey kalmamisti
Yav nasıl gitmez 60'da 5-0 oldu zaten ki, daha da verilemeyen son paslar, laubalice harcanan ataklar da vardı. Çok rahat 7-8 olurdu bu maç. Ama özellikle Umut-Yasin değişikliğinden sonra en uca Burak geçince yine dikkat et, tüm ataklar savunma arkasına atılan toplar şeklinde oldu, bu yüzden de her ileri atılan top yine tenis topu gibi geri geldi. Bu yüzden Konya daha fazla gözüktü bizim yarı sahada. Hamit'in girmesi zaten başlı başına anlamsızdı, her ne kadar gol atmış olursa olsun. Bana göre yapılması gereken Melo-Bruma değişikliğiydi. İlla bir forvet çıkacaksa da o Burak olmalıydı. O zaman işte tarihi bir fark çıkabilirdi ortaya.