#9 Umut Bulut

bos herif. buraka pas atamiyor diyoruz ya. bu ne yapior peki ?!
press yapior oda bosa. top kaptigini görmedim ne bu macda ne baska macda.

Şuna 2 milyon veriyoruz. Kendi biliyor mu acaba bişey yapamadığını?

Maçtan sonraki röportajda şanssızlığa bağladı ŞL'deki performansı neymiş dünyanın büyük kulüplerinde de oluyormuş böyle şeyler. Gerçekleri göremiyor futboldan bi haber. Forvetlerimiz gerçekten ŞL'nin en kötüleri. Galatasaray tarihinin utancı böyle forvetlere sahip olmamız. Yerli kalitemiz çok çok düşük.

Sağlamsa Lassa

bu aksam benden cok küfür yigen oyuncumuzdur maalesef. pek küfür etmem ama cildirdim resmen bunu izlerken.

0 yetenekle 0 eğitimle futbolcu olanlardan.Böyle futbolcular yetiştirmeyi nasıl beceriyoruz valla hayret ediyorum Burak,Umut vs..Ne biliyim öküzü alsan 10 sene filan futbol eğitsen topla çalıstırsan bi teknigi olur topu alır sürer kontrol eder ..Burak-Umut biraderlerde olmamış bu.

sag tarafta bombosken sneijderin verdigi topu tutamayan bu arkadas gercekten bitmis

galatasaraya yakisacak bir futbolcu degil, keske umut yerine mevlüt gelseydi bundan kötü olacak degildi

Küçük bir detay gibi görünebilir ama Umut oyundan çıktıktan sonra takımın hücumdaki etkinliği bitti, yine Burak ileride tek oynamaya başlayınca ileride hiç top kalmamaya başladı. Ha tamam skorun da etkisi vardır belki ama Umut kalıp Burak çıksaydı maç 7-8'e de giderdi rahatlıkla.

Küçük bir detay gibi görünebilir ama Umut oyundan çıktıktan sonra takımın hücumdaki etkinliği bitti, yine Burak ileride tek oynamaya başlayınca ileride hiç top kalmamaya başladı. Ha tamam skorun da etkisi vardır belki ama Umut kalıp Burak çıksaydı maç 7-8'e de giderdi rahatlıkla.

bizim hic bi macimiz 7-8'e gitmez. son 20 dakika top cikaramadik. hatta gol yiyecek gibi olmustuk. Bunu ben umuttan cok oyuncu degisikliklerine bagliyorum.

Misal Hamit yerine bruma degisikligi olsaydi forvetlerin her ikiside oyunda kalsaydi. atiyorum telles yerine bruma arkayada balta yerlestirilseydi 60. dakikadan sonra, belki o zaman 6 olabilirdi. Hamit el freni girince tempo dustu, yasininde girmesiyle zaten hucum namina bisey kalmamisti

bizim hic bi macimiz 7-8'e gitmez. son 20 dakika top cikaramadik. hatta gol yiyecek gibi olmustuk. Bunu ben umuttan cok oyuncu degisikliklerine bagliyorum.

Misal Hamit yerine bruma degisikligi olsaydi forvetlerin her ikiside oyunda kalsaydi. atiyorum telles yerine bruma arkayada balta yerlestirilseydi 60. dakikadan sonra, belki o zaman 6 olabilirdi. Hamit el freni girince tempo dustu, yasininde girmesiyle zaten hucum namina bisey kalmamisti

Yav nasıl gitmez 60'da 5-0 oldu zaten ki, daha da verilemeyen son paslar, laubalice harcanan ataklar da vardı. Çok rahat 7-8 olurdu bu maç. Ama özellikle Umut-Yasin değişikliğinden sonra en uca Burak geçince yine dikkat et, tüm ataklar savunma arkasına atılan toplar şeklinde oldu, bu yüzden de her ileri atılan top yine tenis topu gibi geri geldi. Bu yüzden Konya daha fazla gözüktü bizim yarı sahada. Hamit'in girmesi zaten başlı başına anlamsızdı, her ne kadar gol atmış olursa olsun. Bana göre yapılması gereken Melo-Bruma değişikliğiydi. İlla bir forvet çıkacaksa da o Burak olmalıydı. O zaman işte tarihi bir fark çıkabilirdi ortaya.

Yav nasıl gitmez 60'da 5-0 oldu zaten ki, daha da verilemeyen son paslar, laubalice harcanan ataklar da vardı. Çok rahat 7-8 olurdu bu maç. Ama özellikle Umut-Yasin değişikliğinden sonra en uca Burak geçince yine dikkat et, tüm ataklar savunma arkasına atılan toplar şeklinde oldu, bu yüzden de her ileri atılan top yine tenis topu gibi geri geldi. Bu yüzden Konya daha fazla gözüktü bizim yarı sahada. Hamit'in girmesi zaten başlı başına anlamsızdı, her ne kadar gol atmış olursa olsun. Bana göre yapılması gereken Melo-Bruma değişikliğiydi. İlla bir forvet çıkacaksa da o Burak olmalıydı. O zaman işte tarihi bir fark çıkabilirdi ortaya.

gitmezdi derken, biz genelde 4'ten sonra civiyoruz manasinda dedim.

oyuncu degisikliklerinin yanlis oldugunda hem fikirsek tamam sorun yok

iki sene daha bizimle olacak, mecburen cekecegiz.

tam bir emekçi sürekli koşuyor ama yaşı artık 32 daha ekonomik oynamalı. Umut 1.5 sene daha rahatlıkla oynar bizde ama ekonomik oynamalı bazen boş yere koşuyor.

futbol topsuz bir oyun olsa muthis bir senkronize kosusu olurdun. O sag ayak resmen tuğla- Burak'tan betersin. Ya yerde ya topun pesinde. Attiklarin bile gol degil.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Topu kontrol etmek isyerken toplar 5 metre ayağından açılıyor, nasıl bir eğitim aldın anlamadım ki.

Geri
Üst Alt