#9 Umut Bulut

Bugün puan kaybettiysek Umut ve Olcan yüzünden kaybettik. Bunları bize izlettikleri için Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.

Seni hiç sevmiyorum sütoğlan... Golü de sırf Olcan'ın mükemmel ortası sayesinde attın. Senin yerinde herhangi bir futbolcu olsa %99.9 ihtimal o da topu ağlarla buluştururdu zaten. Maç boyunca yine beni benden etmeyi başardın.

Senden ne köy olur ne kasaba tez zamanda bu takımdan gitmen dileği ile hemde Hamza hocanla beraber.

birde bu lesi Buragin üstünde görenler vardi

Sayesinde Burak Yılmaz'ı bir Levandovski, bir Falcao, bir Diego Costa, bir Luis Suarez olarak görür oldum.

Geldiği günden beri boş topçu olduğunu söylüyoruz. 3 maç sonra yine savunan çıkar.

tez zamanda kendini bir cop kutusuna mihla

Kepaze. Bu kadar yeteneksiz forvet hatirlamiyorum takimimizda.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Senin olduğun yerde Burak Pele muamelesi görür be hacım gel bizim kahveye okey atak bırak bu futbol işlerini.

tahta gibi kendisi. duvar pası yapmaya calışan adamın vay haline. tahtaya atsan daha iyi geri döner.

Sneijder ve Telles ile tek pas yapabilecek durumdayken o topu kontrol edip sürekli geriye oynadı. Aldığı hiçbir topu olumlu kullanamadı. Çok iyi şut atan ve çok iyi kafa vuran bir futbolcu değil. Tek özelliği koşup önde baskı yapması. Kısacası Galatasaray'da 11 oynayacak bir oyuncu değil.

digger-shovel-with-handle-grip.jpg

Bir kaç sene önce, Umut Bulut Real Madrid ve Juventusa karsi gol atacak diyen biri olsaydi o kisiyi deli ilan ederdik

Geri
Üst Alt