#9 Umut Bulut

Ya ben hala bu adamlara kızmıyorum ya cidden tamamdeli etti beni cıldırdım be kardeşim bunu 30 milyon Galatasaray taraftarı görüyor macı izleyen herkes macı görüp okuyor zaten böğle olcagı belli değil mi neden bu ısrar ya neden.

Bu yeteneksize acayip küfür yağdırıyorum ama asıl suç bu adamı bu camiaya getiren körler. Hadi getirdin , niye göndermezsin...

Ama Umut'tan çok Burak'tan nefret ederim. Yeteneksiz ama full mücadele veriyor ama öbür yandan Burak'a bakıyorum isteksiz isteksiz yürüyor , hava toplarına zıplamaya tenezzül etmiyor. Adeta sabote ediyor...

Şu adamı sahada gördükçe içim sıkılıyor ruhum daralıyor.

Dün o veremediği pas sonrası herkes uyurken nasıl gitti topu tekrar kazandı. Hans orgazm olmuştu.

120502c61696ab8c2ca84401f49d4a08.jpg

Herifleri toplassn bir adam etmiyor sezon 2 hafta kaldi cok degil cogunun sozlesmesi fesih edilmeli anadoluda alacak cok olur bunlari kapida kopek olurlar hatta

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

burak devreyi kapattı filozof denizli şimdi bunu oynatır ilk yarı bitene kadar.Podolski veya sinanı denemez.Hamza neden gitti o zaman biz ne anladık bu işten al birini vur ötekine!!

GSC Komedya bölümünde de paylaştım burda da paylaşayım bari.Umut gibi yüce bi oyuncu hakediyo bunu.
CWTCrWgUsAE1yvw.jpg:large

Geri
Üst Alt