#9 Umut Bulut

Kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda adının hakkını verdi Bullet gibi vurdu -ki biz aşırtma bekliyorduk- ama kalecinin panterliğinden mütevellit üstüne gelen top ağlarla buluşamadı(!)

İkinci yarıyı izledim bugün fena değildi sanki bu şekilde burak yerine bu adam tercih edilmeli.
Yeteneksiz ama burak tan önce gitmesi haksizlik olur su dönemde

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umarim devre arasi Burak defolup gider de (pek umudum yok bu konuda ne yazik ki), bu Umut da ikinci forvet olarak kalsin sezon sonuna kadar.

Donk ile takas falan hic gerek yok, takas edeceklerse Eren ile takas etsinler. Genc adam lazim genc adam lazim diye dertlenir herkes ama 30 yasindaki Donk icin herkes ölüyor, noluyor arkadas?

Yeteneksiz falan ama iyi niyetinden hic bir sekilde süphem yok.

Bir de tabi Burak beyefendi var o da yeteneksiz ama iyi niyetli oldugunu düsünmüyorum, takimdaki en sinsi adamlardan biri. Ayrica Umut'un takima verdigi zarar Burak'a göre daha AZ.

Hem maddi hem de sahada, bu yüzden de ilk olarak net bir sekilde Burak dan kurtulmaliyiz. Umut'u her türlü elinden cikarabilirsin, olmadi adama fesh ücreti verirsin örnegin Yekta da oldugu gibi ama Burak denen herifin daha 3.5 sene kontrati var, bu yüzden de ilk hedef Burak'in defolup gitmesini halletmek bence.

Berk İsmail'e vermediği pastan sonra Sinan'ın asistini yiyerek 1 gencin daha geleceğiyle oynadı yeteneksiz armud.

Herseye,herkese tahammulum var ama bu capsiza yok!

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

burak'tan daha ii oldugu gercegi degismicek. burak kesinlikle gitmeli. umut yedek santrafor olarak kalabilir..

40 yasli amcalarin arada sirada oynadigi hali saha macinda oynatmam bunu arkadas.
100 macda belki bir macda ee idare ediyor denilen bir yaratika ben futbolcu demem.

Iyi niyetli mücadele etigi icin daha agir mesajlardan kaciniyorum.

Allah seni bildiği gibi yapsın

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt