#9 Umut Bulut

Yahu adama teklif geldi Denizli bunağı yollasa gidecekti.

Tüm küfürler Denizli efendiye.

Umud konusunda değil ama burak konusunda haklılar.

Nr191Y.png

O kadar maaşı bi bok yapmadan yese de fotoyu görünce acıdım ne yalan söyliyim. Bunun yerinde Burak olsaydı keşke

D5803 cihazımdan gönderildi

iki karşıyaka maçındada bir tek olumlu hareketi yoktu.Zincirini kırmış deli dana gibi koşmaktan başka hiçbir işe yaramıyor.

Besiktas kaleci ariyor bizim bu Umut'u bu haliyle Cech diye yuttursak ya la :D :D

12509236_450523128488799_5227081444650986924_n.jpg

Burak'ın bugünkü hareketinden sonra Umut'a olan sempatim arttı. Adam en azından efendi biri. Yürüyedur Umut kardeşim. :D

Umud; futbol,karakter,ar,şeref,namus ve insaniyet olarak burak'tan üstün 1 oyuncu

Son düzenleme:
burak'tan daha iyi 1 topçu olduğunu 1 kez daha not düşelim.

maske umuta ayrı hava kattı performansıda arttı bu maç çok faydalı işler yaptı keşke linnesin asistini gol yapabilseydi ama olsun mücadelesiyle takdiri haketti bugün teşekkürler UMUT.

Umutu her türlü buraka tercih ederim. Bunun takıma faydası yok ama zararıda yok bari, burak takımın kanseridir

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu nasıl muhabbet yav? :red: Ben artık burak veya umut arasında tercih yapmak zorunda kalmak istemiyorum. Eşantiyondan oynanan bir maçta attığı golü de alsın bilmem neresine bilmem ne yapsın!

Umut iyi miydi muhahahaha.
Neyse farklı bakış açıları olabilir :)
Saygı duymak gerekir

Geri
Üst Alt