Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.062
- 2.098
- 1.078
Flash Tv deki Dilber Halayi forvete koysan bundan daha iyi is yapar.Bu Flash tv de evlenme programinda bile evlenemez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılıyorum bu beceriksiz kendini yere atmayı ne düşünür ne de rakip oyuncuyla temasa girip kendini yere atmayı becerir.
Resmen ayağına takıldı ve düştü
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
futbol tarihine gececek bir posizyon.
bu kulübe umut gibi bir lanet daha gelir mi ? gercekten zor..
bir insan zorlasa bu kadar yeteneksiz olamaz.
Daha yeteneksizi yoktur diye düşünüyorum.Tabi yönetim o konuda yeteneklerini konuşturur bizi daha fazla delirtecek birini bulmazsa.
abi yıldız bir santrafor falan da istemiyorum artık.
bu kulübe necati-ümit karan ayarında santrafor gelsin varsın 10 sezon oynasın, inan daha iyisinde degilim..
bir kulüple bu kadar oynanmaz. nereden nereye. 11-12'yi düsündükce kahroluyorum.
gs taraftarını samimi bulmuyorum burak yere atarken kimse agzını acmıyodu umut bi kere attı diye hemen emek hırsızı yaptınız he umut bize gelmis en yeteneksiz adamdır gönderilmelidir orası ayrıYeteneksiz olduğunu biliyorduk ama bu akşam şerefsiz olduğunu da öğrendik Umut Bulut defol git lan bu takımdan
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hemen cevapliyim medya fenerin elinde ve bu yeteneksiz adamın gsden gönderilmesi islerine gelmiyorcünkü yabanci degil. baros falan bunu yapsaydi neler dönerdi medyada