#9 Umut Bulut

Flash Tv deki Dilber Halayi forvete koysan bundan daha iyi is yapar.Bu Flash tv de evlenme programinda bile evlenemez.

kalenin dibinden olcan'ın kafasını nişanlayan adam, o cinliği yapıp kendini yere atamaz tabi ki. Cavanda'nın müdahalesi var ayağına sonra iki ayağı birbirine takılıp düşüyor. Kendini yere atma falan yok.

Katılıyorum bu beceriksiz kendini yere atmayı ne düşünür ne de rakip oyuncuyla temasa girip kendini yere atmayı becerir.

Resmen ayağına takıldı ve düştü :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Cavanda önce ayagini sokuyor. Bizim kamil sonra topa ayagina uzatiyor. Cavanda'nin ayagina vurup sendeliyor. Sonra düşüyor. Bu herif futbolcu degil ama atmadi kendini. adam sadece koşmaya programlanmiş.

Bende bağımlılık yaptı kendisi. Artık onun olmadığı maçları izlemek istemiyorum. :D Çünkü benim için Galatasaray'ın şu halinde, maçları ilgi çekici kılan tek şey Umut :D "Ulan acaba bugün ne yapacak da ben küfredeceğim, güleceğim ?" diye merakla izliyorum maçı :D Ve sağolsun hiçbir maçı boş geçmiyor. Bugün nirvanaya çıktı. Ocaklar yıktı. Bir hakemin, bir MHK başkanının hayatını söndürdü. Olcan'ın suratını dağıttı :D

Ulan bir gol atsaydın şimdi ülke sessiz sedasız olacaktı medyayamı çalışıyorsun anlamıyorum

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

"Emek hırsızı, şerefsiz" demişsiniz de Umut'un o pozisyonda düşmesi gayet normal. Bence penaltı yok ama düşmesi doğal, ufak bi temas var ve sonrasında ayağı yere takılıyor.

futbol tarihine gececek bir posizyon.

bu kulübe umut gibi bir lanet daha gelir mi ? gercekten zor..

bir insan zorlasa bu kadar yeteneksiz olamaz.

futbol tarihine gececek bir posizyon.

bu kulübe umut gibi bir lanet daha gelir mi ? gercekten zor..

bir insan zorlasa bu kadar yeteneksiz olamaz.

Daha yeteneksizi yoktur diye düşünüyorum.Tabi yönetim o konuda yeteneklerini konuşturur bizi daha fazla delirtecek birini bulmazsa.

Daha yeteneksizi yoktur diye düşünüyorum.Tabi yönetim o konuda yeteneklerini konuşturur bizi daha fazla delirtecek birini bulmazsa.

abi yıldız bir santrafor falan da istemiyorum artık.

bu kulübe necati-ümit karan ayarında santrafor gelsin varsın 10 sezon oynasın, inan daha iyisinde degilim..

bir kulüple bu kadar oynanmaz. nereden nereye. 11-12'yi düsündükce kahroluyorum.

abi yıldız bir santrafor falan da istemiyorum artık.

bu kulübe necati-ümit karan ayarında santrafor gelsin varsın 10 sezon oynasın, inan daha iyisinde degilim..

bir kulüple bu kadar oynanmaz. nereden nereye. 11-12'yi düsündükce kahroluyorum.

Aynen bizim için alınabilecek en iyi oyuncu tipinden biridir.Necati veya ümit karan şu takımda bizi çok farklı yere taşırdı.

Yeteneksiz olduğunu biliyorduk ama bu akşam şerefsiz olduğunu da öğrendik Umut Bulut defol git lan bu takımdan

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gs taraftarını samimi bulmuyorum burak yere atarken kimse agzını acmıyodu umut bi kere attı diye hemen emek hırsızı yaptınız he umut bize gelmis en yeteneksiz adamdır gönderilmelidir orası ayrı

Yırt at o lisansı artık umut bu kadar beceriksiz olunmaz bu başka bir boyut artık.

Bize bu iskenceyi yasatanlari asla unutmayacagim.

Rezillik ya otesi yok. 10 kisi ciksak daha efektif oluruz cok ciddiyim.

Umut çoktan bitti yetenekleri yoktu zaten bunu bilerek aldık ve oynatıyoruz.. bunu oynatana sövelim bence Denizli yüzyılın kazığıdır bize dursun ve denizli saçma sapan bir yönetim ve td oldu.

Koca boş kale yerine topu olcan'ın kafasına nişanlaması büyük yetenek gerektirecek bir vuruştu!!!!

türkiyede katıksız en yeteneksizi umuttur bu kadar dogal bir adam yoktur memlekette adam agızına top atıyo kafasına dokunsa gol olcak adam zıplıyo medyada okadar adam var herkes şunu diyo umut baskı altında yuhlancagını bildigi için atamıyo çok koşuyo pres yapıyo haftada 3 maç yapıyo türkiyede adam 3 kuruş daha fazla kazanmak için günde 16 saat madende çalısıyo hamallık yapıyo sen senede milyon € ları götürücen sonra benim medyam pres yapıyo çok koşuyo baskı altında desin buda medyanın gazını alarak kendini haklı zannediyolar(şelçuk inan emre çolak donk chedjou) bunlarda böyle herifler.

Penaltıda düştüğü pozisyonda bir şey yok rakibin müdahalesi var düşebilir bu normal penaltı olup olmayacağı kararı hakemindi konu o değil.Asıl konu boş kalenin hemen önünde gol atamayıp Olcan'a isabet ettirmek bunu başarıyor Galatasaray'ın forveti.

Geri
Üst Alt