#9 Umut Bulut

yüzsüz emiciye, 900.000€ fesih bedeli teklif edilmiş , cevabı bekleniyormuş.

tabiki kabul etmeyecek arsız pislik.

Defol git lan istemiyoruz işte. Babası öldü bir şey demedik kötü günler diye herif ağzımıza ediyor

-Tapatalk-

Sen kal koca küreklim bu klup seni ve babanı unutmucak yarı yolda koymucak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kendisi hakkında fedakarlık yapar,gider zorluk çıkarmaz diyordum,fena halde yanılmışız meğer.Fedakarlığı geçtik,aldığı parayı veriyoruz yine gitmiyor.

Ben Umud'un Karabük olayını tam olarak bilmiyordum. Karabük €800.000 verecek, adam 1m€'yu neden bıraksın, Umud haklı diye düşünüyordum. Ama dün Nazifoğlu'nun açıklamalarını dinledim. Durum Karabük yıllık €800.000, biz de kalan 1m€'yu verecek şekilde bir kolaylık yapmışız.

Cidden şaşırdım. Umud'un herhangi bir mağduriyeti olacağı bir durum değilmiş. Umud buna rağmen gitmiyorsa, yaptığı adilik ve şerefsizliktir. Kimse kusura bakmasın. Sırf inadına, bizi zarar sokmak için yapıyor bunu.

Eğer oldu da, Umud'a bir daha Galatasaray formasını giydirirlerse giydirenlerin Allah belasını versin.

Adam olmadığını daha önceden söylemiştik. Umud, hamza vs... gibi sessiz sakin görünen her tipi başımıza "çok efendi adam" yapıyorlar ya ona ayar oluyorum. Bu tarz tipler genelde içten pazarlıklı sinsi tipler oluyorlar. Efendi adam dediğin düzgün adam dediğin Ergün Pembe gibi Hakan Balta gibi olur.

Bu da karaktersiz cikti.

Adama alacagini veriyoruz yine de gitmek istemiyor.

ulan yetmezmi burda hiçbir klüpte kazanamayacağınız paraları kazandınız.hayatınızda göremeyeceğiniz kupaları gördünüz çekin gidin artık bırakmak işinizegelmiyo ama ronaldinho bile gitmeyi biliyo bıraksalar 45 yasına kadar yapışır bunlar.

Karabük olayını duyduktan sonra bir insan daha ne kadar karaktersiz olabilir dedim, yazıklar olsun senin gibi kan emici kendini futbolcu sanan karaktersiz şerefsizlere. Umarım bir daha kulübün kapısından giremez bu ve bunun gibiler.

Adam olsa çıkar açıklama yapardı bizi kopariyor adi

Serro seni, Burak senden daha katakterli lan.. istenmedigini anlayinca gitti o ADAM

Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk

Geri
Üst Alt