#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

çok istekli ama son vuruşları sabriyi anımsatıyor :lol: yinede çabasıyla kaçırdığı pozisyonları telafi ediyor

cluj maçında enerjisini boşa harcamaması lazım.doğru baskı gerek.çok koşmak bi işe yaramıyo böyle maçlarda. boş koşmak yani.

Fizigi iyi, hizli, positif futbol oynuyor, iyi mücadele ediyor.

Ben Umut´u begemiyorum. Ama su an biraz sansli diyebiliriz, yani attigi goller, belesden demek istemiyorum ama öyle.

Kötülemek istemiyorum, bence Umut iyi bi oyuncu, iyi yönlerini iyi kullanip, kötü yönlerini arka plana atmayi beceriyor, bize yakisiyor. Ama Umut´dan sezon boyu böyle istatikle oynamasini beklemem, yapabilir mi? Yapar, ama zor.

Dertsiz tasasiz isini yapmaya calisan bir insan teknigi hirsi bu lig icin yeter ben cok memnunum umuttan,

Sent from my Artes i701 using Tapatalk 2

Cevap: Re: #19 Umut Bulut

Umarim Cluj macinda yazarsin ve matchwinner olursun.. X atmis Y atmis umrumda degil tekki yenelim!

kafa golü bekliyorum senden bugün:ayatollah:

çok istekli ama son vuruşları sabriyi anımsatıyor :lol: yinede çabasıyla kaçırdığı pozisyonları telafi ediyor

Kaçırdığı pozisyonları telafi etmesi için ya gol atması ya da asist yapması lazım hocam.

Ha Umut yardımcı forvet olarak çok iyi tabi ki ama telafi ediyor demek bence yanlış bir kelime. :)

Yine yoklari oynuyor. Yerine acilen Aydin ya da Engin girmeli.

Pek iyi değildi. Umarım toparlar.

Etkisiz

598503_454062797985754_2102859513_n.jpg

Sezona cok iyi basladi, ama form grafigi gidikce düsiyor...

Form grafiginin dustugu falan yok. Avrupa'da yapamiyor Umut, yani kabiliyeti bu kadar. Umut'u transfer ettigimizde bunu bilmiyor muydunuz sanki? Elmander'in yedegi diye aldigimiz adam bize sezon basinda 1 kupa, 1 derbi galibiyeti ve sayisiz lig maci kazandirdi. Ben cok memnunum. Mesele Umut'u devamli ilk 11'de oynatmak zorunda kalmamiz. Bu da forvet hattimizin yetersizliginin bariz tasdigi.

Form grafiginin dustugu falan yok. Avrupa'da yapamiyor Umut, yani kabiliyeti bu kadar. Umut'u transfer ettigimizde bunu bilmiyor muydunuz sanki? Elmander'in yedegi diye aldigimiz adam bize sezon basinda 1 kupa, 1 derbi galibiyeti ve sayisiz lig maci kazandirdi. Ben cok memnunum. Mesele Umut'u devamli ilk 11'de oynatmak zorunda kalmamiz. Bu da forvet hattimizin yetersizliginin bariz tasdigi.

senin yorumların çok yerinde aslanım . aynen katılıyorum tüm sözlerine . elbet bu konuya bir çözüm düşünülür . ben umuyorumki iki sene sonra tüm sorunlar çözülmüş olarak taş gibi bir takım olucağız . ama ginede kendini geliştirmesi gerekir umutun yedek olarak aksi takdirde daha iyisi alınacaksa şampiyonlar ligi için . umutu türkiye ligi için almaya gerek yoktur diyorum ben

İnsan bir tane bile top kontrol edemez mi, saklayamaz mı?

Bugün hedef şaşırtma yaptığını düşünüyorum.İyi niyetli yaklaşıyorum.Daha öncede dediğim gibi, Umut elinden geleni yapıyor, onu suçlayamayız.

Adam ligde neredeyse boş geçmiyor bir maç kötü oynadı asın kesin adamı sizde taraftarsınız işte .

evet dün ilk defa çok top ezdi etkisizdi ama sezon başından beri mütiş oynuyordu herkesin 3,4 maç kötü oynama hakkı vardır, dün gene ben mucadele ettiğini düşünuyorum ayrıca.

Geri
Üst Alt