#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

Umut'u Ankaragücünden beri beğenen biri olarak, geldiğinde 11 olacaktır demiştim. Daha maç oynamadan eleştirenlere gelsin bu goller. Rezilsiniz...

Boşuna demedik bu adam çok yararlı olacak diye geldiğinde. Güvenimizi fazlasıyla karşıladı. Adam patlamasını bizle yapıyor, müthiş gelişmiş.

sözlenecek söz çokta üşeniyorum adamsın umut :ayatollah:

Çok iyi başladı,bu özgüvenle devam eder bu adam.

Portekiz'e gol attığı maçta, bayağı bir dilenmiştim kendisine :D

Bize transfer olduğu gün, bayağı bir sevinmiştim,biliyordum takıma bu denli yararlı olacağını çünkü.Ama umut, beklediğimden daha da iyi bir performans ortaya koyuyor.

Pek sıcak bakmıyordu bazı arkadaşlar ama...önyargı iyi bir şey değil tabii. . )

Elmander yedek kalır dediğimiz de sallayanlar olmuştu.

Neyse mesele bu değil.Umut harika oynuyor.

Dikkatli izleyenler bu adamın presle Elmander'den daha çok top kazandığını görebilir.

En önemli nokta ise iki golünde de eliyle takımı çağırmasıydı.

764782362 hafta gol atamasın ben bu adamı silmem.

Futbol karakteri harika.Egoizm 0.

Gerçekten gollerinden sonra takımı çağırması beni hoşnut etti son derece.

Pz3L_Panzer_3_Ausf_L_Bovington.jpg

Maşallah.

İlk 11 oyuncusu bundan sonra. Elmander-Burak savaşırlar artık formayı almak için.

Elmander yedek kalır dediğimiz de sallayanlar olmuştu.

Neyse mesele bu değil.Umut harika oynuyor.

Dikkatli izleyenler bu adamın presle Elmander'den daha çok top kazandığını görebilir.

En önemli nokta ise iki golünde de eliyle takımı çağırmasıydı.

764782362 hafta gol atamasın ben bu adamı silmem.

Futbol karakteri harika.Egoizm 0.

Gerçekten gollerinden sonra takımı çağırması beni hoşnut etti son derece.

Ve gol sevincide taraftarla iletişime de geçiyor onların olduğu yere doğru topluyor takımı.

ankaragucu'nde de trabzon'da da boyle oynuyordu.ha toulouse'da son vurusunu fizigini gelistirmistir orasi ayri ama genel olarak hep bu performansina yakin oynuyordu fakat hicbir zaman hakettigi degeri goremiyordu.yani gunumuz degimiyle underrated bir oyuncuydu.suan bizde cok mutlu gorunuyor hic gormedigi ilgiyi, taraftar destegini goruyor her zaman oldugu gibi de elinden geleni sonuna kadar veriyor.helal olsun sana umut.

Umut Bulut Fransa'ya gidip de iyi futbolcu olmadi. Umut Bulut iyi futbolcuydu, su an da iyi bir takimda oynadigi icin, daha da iyi performans gösteriyor. Takim iyiyse, yeteneklerini gösterebilmen daha kolaydir sonucta. Fener ve Kasimpasa maclarinda gol atmasi da özgüvenini getirmistir iyice, taraftarin gözünde simdiden büyük kredisi olustu. Önemli olan gol kacirdigi zamanlarda da ayni destegi sürdürebilmek. Elmander'i bile sakatliktan sonra, formsuz oldugu bir döenmde gol atamiyor diye silenler olmus mesela simdiden..

devre arasi hemen alinmali baska söze gerek yok

2011/2012 - 39 maç - 7 gol - Toulouse

2010/2011 - 44 maç - 16 gol - 8 asist - TS

2009/2010 - 42 maç - 18 gol - 7 asist - TS

2008/2009 - 37 maç - 14 gol - 4 asist - TS

2007/2008 - 34 maç - 14 gol - 6 asist - TS

2006/2007 - 34 maç - 16 gol - 1 asist - TS

:)

Umut Bulut çok faydalı ve değerli bir oyuncudur

Geldiğine sevinmiştim ama böyle bir performansla ilk 11 olacagını duşunmemiştim.

Yürüyedur Aslan Umut.

Önemli olan umuta gol atınca övgüler yağdırmak değil gol kaçırdığı maçlarda da arkasında durabilmektir önemli olan umarım taraftar bunu başarır.

Geri
Üst Alt