#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

Süper yemin ediyorum süper. 2 tane net kaçırdı ama elmanderi yedek bırakır bu adam.. Basının çok övdüğü kuyttan 2 kat daha yararlı net

çok kaçırıyorsa çok pozisyona giriyor demektir...

çok kaçırıp ikişer tane atacaksa baştacı yapmak lazım adamı...

Valla ilk golü neden atamadı anlamadım. Açısı falan çok rahat, ille kaleye vurmasına da gerek yoktu topu önüne alsa kale yine bomboş. Ben o pozisyon maçında başında değilde ortalarında olsaydı onu gole çevireceğini düşünüyorum.

Umut iyiydi yine ..ama o ilk dakikadaki pozisyonu değerlendirecektin be umut.Çok farklı biterdi maç.

1-1 iken Eboue'nin ortasında çok iyi hareketlendi topa yukarı doğru vurdu Cenk'in üzerine geldi top halbuki rahatlıkla yerden vurabilirdi ve gol olurdu. Çok kaçırıyor diye asanlar Batdal Stancu Sercan Jo Yaser.. kaç kere böyle pozisyonlara girdi? Çok tutmaya başladım kendisini kesinlikle gol krallığının 1 numaralı adayı benim için.

iyiydi.

şuanki performansına göre ilk 11de yeri garanti, ama yanındaki burakmı elmandermi bakalım kim olacak

Bitiricilik yok da Allah'tan gerisi var. Ama bitiricilik gerçekten 20 üzerinden 10 falandır.

9572dUnbenannt.jpg

Umut orda topu tek vurusla kaleye göndermeliydi. Calima gidip acisini cok daraltti.

tekrar baktım pozisyona soldan geçmeye karar verse geçebilir umut ama çalımda işin kolayına kaçıyo biraz. soldan cenki geçmek biraz daha zor ama vuruş %99 gol olur. gerçi sağdan geçtiğindede atması lazım ya neyse.sağdan geçiyosan vuruşu iyi ayarlaman lazım :asd:

tevez bugun sıfırdan atıyodu nerdeyse direkten döndü

arkadaşlar bu adamın bitiriciliği üst seviyede olsa zaten REAL MADRİD DE OYNARDI LÜTFEN KABULLENELM ARTIK BUNU :yenieek:

Umut Bulut yabancı bir futbolcu olsaydı ohoeauha süper derdi herkes. Ama Türk olunca çok gol kaçırıyor bitirici bir yabancı alalım düşüncesinde millet.

Umut orda pozisyonda ne yapması gerekirse doğu yapmış,yapamadığı tek şey gol vuruşu.Sağa çalım atması falan doğu umutun.

Geri
Üst Alt