#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

Santrafor dediğin atacakta kaçıracakta. Lakin defansımız böyle oynamaya devam ederse, defansta suç aramak yerine direk Umut'un kaçırdıklarına yoğunlaşacak insanlar. Bunun ilk ışıklarını yazılan mesajlardan görebiliyorum.

Bu adama golcü değil diyorlar 3 maçta 5 gol var daha ne yapsın 50 tanemi atsın.

Durun bakalım daha lig yeni başladı umarım gollerine devam eder. Yalnız bjk maçı gibi seri şekilde pozisyonları bikaç maç kaçırırsa eski Umut geri döner.

Umutun perfonmansından memnun olmayanlar allahından bulsun.

Baros'un ilk sezonu gibi. Yirtiyor deliyor defanslari.

Cok takip ettim diyememe ama, Umut'un hic bu kadar hizli ve sprinter oldugunu bilmiyordum. Adam komple bir santrafor.

Bu adama golcü değil diyorlar 3 maçta 5 gol var daha ne yapsın 50 tanemi atsın.

golcü değil tabi ki aga. yani takım 50 pozisyona giriyo atması lazım bi zahmet.

örnek veriyorm adebayor gibi bi adam olsaydı 3 maçta rahat 10 tane atardı o pozisyonlara.

umutu beğeniyorum o ayrı ama umut golcü bir futbolcu değil. performansı çok iyi ama inş devam eder.

Baroş 'un yaptığı Emre B. ile kıyaslanamaz ama doğru değil yine de seviyor olmama rağmen soğudum.

Tamam göndermek istiyorsak bu sene alacağın para senin hakkındır, ödenir. Fakat sakat olup oynamadığın zamanlarda da bu kulüp seni bağrına bastı, sırf oynamadan bu senenin parasını da amak için bu kadar diretmesi baroş 'a hiç yakışmadı ve saygı ve sevgi bırakmadı bende.

golcü değil tabi ki aga. yani takım 50 pozisyona giriyo atması lazım bi zahmet.

örnek veriyorm adebayor gibi bi adam olsaydı 3 maçta rahat 10 tane atardı o pozisyonlara.

umutu beğeniyorum o ayrı ama umut golcü bir futbolcu değil. performansı çok iyi ama inş devam eder.

Adebayor atsa atsa maks 2 tane daha atardı belki bu kadar bile atamazdı ... ya cidden ne sanıyosunuz dünyanın en iyi golcüleri gol kaçırmıyomu ? Messi nerdeyse yakaladımı affetmiyo ama onun dışında tüm golcüler karşı karşıyada kaçırıyo yeri geliyo boş kaleyede kaçırıyo abartmayın abi yaa ...

öyle canla başla oynuyor ki gol kaçırdığında adama kızamıyorsun helal olsun diyorsun sen kaçır :). dediğim gibi çok saç baş yolduracak ama kimse kızamayacak.

Çok kötü bitiriciliği olan ve fiziği iyi olmayan bir forvet. Hızlı falanda değil.

Takımda tutulması çok yanlış. Neyse ki sene sonu kira biter, Fransa'ya geri döner.

Çok kötü bitiriciliği olan ve fiziği iyi olmayan bir forvet. Hızlı falanda değil.

Takımda tutulması çok yanlış. Neyse ki sene sonu kira biter, Fransa'ya geri döner.

Fizik sadece boy ve irilik değildir. Fiziki kalitesi üst düzeyde bence Umut'un.

Topla sürati olmasada sürekli koşan, her yerden çıkan bir oyuncu. Yani çabuk bir oyuncu.

Bitiriclik yönünden çok iyi bir ünü olmasa da, her maç tabelada adı var şuana kadar. Onu da göz ardı etmemek gerekir.

Büyük ihtimalle takımda da kalacaktır...

Fizik sadece boy ve irilik değildir. Fiziki kalitesi üst düzeyde bence Umut'un.

Topla sürati olmasada sürekli koşan, her yerden çıkan bir oyuncu. Yani çabuk bir oyuncu.

Bitiriclik yönünden çok iyi bir ünü olmasa da, her maç tabelada adı var şuana kadar. Onu da göz ardı etmemek gerekir.

Büyük ihtimalle takımda da kalacaktır...

:asd:

Vurdugun gol olsun aslan. ManU defansinin en buyuk zaafi senin gibi guclu ve hizli santraforlardir.

Geri
Üst Alt