#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

Daha kaç gol atacak çok merak ediyorum . Benim koyduğum barajı nerdeyse geçecek. Beni utandırdı. Süper gidiyor umarım bozmaz.

bu adamin seytan gibi yok yerden cikip, pozisyon bulmasi, gol atmasi hosuma gidiyor.

oyunda bazen kaybolmus gibi oluyor, hic göremiyorsun ama bunu bence bunu bilerek yapiyor, unutturmaya calisiyor kendini

duran toplarda, karambollerde falann muthis etkili.

o gol kesin girer miydi, bilemiyorum ama ona dokunmak icin adam nasil geldi oraya, süper

o topa dokunamasaydı büyük ihtimalle gol olmayacaktı.

Top direğe çarpardı Carson tutardı topu, içeri girse bile yan hakem golü de vermeyebilirdi Carson çeleceği için :yenieek:

Direge carpar geri donerdi buyuk ihtimal. Top ters kavis almisti cunku

umut'un çoğu golü böyle olacaktır muhtemelen.

Bu sezon Galatasaray'ımızın "Umut"u oldu :) Şuana kadar yaptığımız en faydalı transfer oldu. İnşallah nazar değmez ve bütün sezon böyle devam eder...

Bazen atabilecegi golleri çok basit şekilde kaçırıyor tek eksigi bu.

Gidip hakeme ağları yırttım demesi de güzeldi :D

Süper Ligdeki 107.Golünü atti :)

Ekmeğini taştan çıkartıyor resmen.Evet yetenekleri sınırlı ancak o kadar çalışıyor çabalıyor ki bir yerde açık bulmasını iyi biliyor..

Ünal Aysal: "Umut Bulut'un koşmadığı bir anı yakalayabilirsek bonservis ve sözleşme işini konuşacağız."

Her maç golü var adamın, totoş ligimizin bug'ı oldu adam. Mükemmel, inş nazar değmez aslanımıza..

Motor mu takılı biyerinde be hacı.Ne koştu adam be,pas atıcak,orta yapıcak biri olaydı boşa gitmezdi bu performansı.

Geri
Üst Alt