#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

Allah vurduğuna topların iniş çıkışlarına zeval vermesin Amin:).

ah be umut şu son vuruşlarını biraz daha düzeltsen :o

akıllı oynatılmalı gereksiz iş yapmamalı.çıkmaz denklem gibi çok yararlı ama nereye kadar.()

dün milli maçta özellikle kenardan kimse biraz dur dinlen rolantiye al diye uyarmıyorlar mı yaa ne zaman görsem umut deparda yırttı kendini en sonunda gözüne vurdu attı golü Aslanım benim

Yanlış anlaşılmaz umarım ama Umut çiğersiz bir arkadaş.

Sanki kafa vuruşları,ayak vuruşlarından daha sağlam,daha iyi.

Son vuruşları iyi olsaydı zaten trabzondan toulouseye değil, arsenale falan giderdi...

Yine iyidi ve golünü de yazdi, Aslanim benim be!

Yalnız öyle görünüyor ki adamın gol atmadığı maç yok neredeyse bu sezon ama adama herkes ön yargılı yaklaşıyor mazallah iki üç maç üst üste gol falan atamazsa ayvayı yedik forumda kıyamet kopar.

Yalnız öyle görünüyor ki adamın gol atmadığı maç yok neredeyse bu sezon ama adama herkes ön yargılı yaklaşıyor mazallah iki üç maç üst üste gol falan atamazsa ayvayı yedik forumda kıyamet kopar.

Bana da öyle geliyor. Bu yüzden mutlaka her ileriye top gittiğinde mutlaka Umut'un da pozisyonun içinde olmasını istiyorum her maçta. Ama her attıığnda da beklenti daha yükseliyor. Yine kötü oluyor. Sakal-bıyık meselesi yani.

İnşaAllah devamlılığı olur ve oyun istikrarındaki iniş çıkış farklılıkları birbirine yakın olur.

Çok atletik, Süper Lig'e fazla bir fizik yapısı var.(Melo gibi)

vaybe umut bulut bulut transfer edildiğinde çoğu kişi yerin dibine sokuyordu yapmayın etmeyin diyorduk anlatamıyorduk. gerçekten yazık böyle futbol anlayışına yarın selçuk inan 2-3 maç kötü oynasın eminimki gitsin diyenler çıkar tıpkı hamite yapılanlar gibi.

Arena'daki macta fizik gucu olarak Wayne vs Umut olucak. Umut ezer diyorum :asd:

Muhammet Demir, Cenk Tosun falan.. Diger tirivirilarla forvet diye oynar suan.

Geri
Üst Alt