#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

ben yavas yavas umutun yedege cekilip, kaybolmasini cok istiyorum.

cunku simdiden 6 golü var, bi 6-7 daha atarsa sezon bittiginde kesin bonservisi alinir.

burak 4 yil daha burda

elmander 2 yil daha burda

üstüne umutuda alirlarsa, yine adam gibi forvet almazlar.

yasida 30 umutun, yaslandikca daha cok kazmalasan tiplerden umut ayrica, bence tabi.

seneye öyle bir forvet almaliyiz ki, banki ilk 11 de olacak.

yanina elmander yada burak, hangisi iyi isen, hangisi formda ise o oynayacak.

umut ilk yarının başında ki pozisyonda çok andım seni lan diyoz adam cezasahasında top biticerek 6 pastan gol atamıyon :mad::mad::mad:

fazla birşey beklemiyom o golu atıcan orda o kadar.biz senden pas ver desek yok yanındakine pas atamıyon çalım yok bitiricilik yok bi mücadele var onuda ilk geldiğin gibi yapamıyorsun kafa toplarında birkaç maçtır hiç iyi değilsin.

eyvallah hepsi kabul ama o golü orda atacan aga yoksa tutunamazsın.

bi maçla yerin dibine geçirmeyin!

bi maçla yerin dibine geçirmeyin!

umutun simdiden 6 golü var sanirim, lig bittiginde nerden bakarsan bak, bi 16 gol atmis olur.

ama 5 mactir, milli maclar dahil olmak üzere oyununu hic begenmiyorum.

son maclarda bazen umutun oyunda oldugunu unutuyorum, kaybolup gidiyor arkadas

umutun simdiden 6 golü var sanirim, lig bittiginde nerden bakarsan bak, bi 16 gol atmis olur.

bende diyorum arkadaşın nasıl 32 bin küsur mesajı olmu.. kardeş herşeye yazıyon sende :b5::b5::b5:

türk alternatifi yok şu an. zaten yedek olarak alındı,nerden bilecektik bu kadar çok gol atacağını :)

kadro için gerekli adamlardan ne kadar 11 oyuncusu olmasada önenmli bir joker . niye alındı diyen adamın yüzüne dahi bakmadan dönüp gidiceksin zaten

Bir Melo nasil kafa toplarina cikiyor birde Umut nasil kafa toplarina cikiyor. Türk futbolculari genel anlamda nasil ziplayacagini bilmiyor. Semih nadir iyi sicrayanlardan.

Altı pas içinde o topu kaleye yapıştırmalıydı. Malesef ıskaladı. :(

Süper Lig icin iyi bir oyuncudur Umut.

50. dakikada golu atsa alti pastan almistik maci.

Bir Melo nasil kafa toplarina cikiyor birde Umut nasil kafa toplarina cikiyor. Türk futbolculari genel anlamda nasil ziplayacagini bilmiyor. Semih nadir iyi sicrayanlardan.

Aynen öyle, o yüzden ne Umut, nede Burak, Elmander den daha iyidir, hepsin Elmander gibi Basicleri yok, cok eksikleri var, adam kafasi dikislen yinede her topu aldi, bizimkiler de her topu biraktilar, tam Elmander lik bir macti, Elmanderi sakat verdik :(

Çok iyisin be hacı,3. golde ortaya topu çevirmen müthişti,asistin yarısı sana yazılmalı:ayatollah:

Yeteneksiz deyin, çok kaçırıyor deyin. Ne derseniz deyin. Adamın hırsı, mücadelesi yeter benim için. Yan gelip yattığı tek maç yok. Sonuna kadar destekliyorum.

kritik goller atmis hala laf ediyorsunuz, noluyor lan

Geri
Üst Alt