#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

Avrupa bir şeyler katmış.

Hiç olmazsa şimdi karambol golcüsü, hava toplarına daha fazla çıkıyor ve etkili koşuları daha iyi..

TSdeyken Umut-G.Ünal ve Umut-Burak ikilileri gol kaçırma makineleri gibiydiler..

Umut Bulut maçın ilk yarısında neler yaptı:

-Maçın başlarında araya çok iyi kaçtı Eboue gönderdi oraya ama sağ çaprazdan kötü vurdu.

-Gol attı. Bu pozisyonda da asisti yapan Hamit'e topu veren adamdı. Sonra içeriye koştu ve vuruşu yaptı ama orta da on numaraydı hakkını verelim.

-Selçuk'un çok klas uzun topunu Burak'ın önüne mükemmel indirip kaleciyle karşı karşıya bıraktı ama Burak iyi kontrol edemeyince yanındaki adam dokundu.

-Sol tarafta sıkışık pozisyondayken ortadaki Selçuk'a çok güzel bir pas çıkardı. Adam bomboştu zaten Selçuk da gitti asisti yaptı.

-Amrabat'ın net golü kaçırdığı pozisyonda bana göre çok iyi bir pas verdi. O pozisyonun öncesinde ilerde topu çalıp amrabata veren de yine Umut'tu.

:tiphat:

Çok özverili oynuyo elinden geleni yapıyo tabi bitiricilik yönünde çok yetenekli olduğunu söyeleymiycem ama golü koklama özelliği nerde durcağını bilmesi vs. bence çok çok güzel her takıma lazım böylesi ...

amrabata verdıgı pas alda at dercesıne ıdı

Cevap: Re: #19 Umut Bulut

Yine saç baş yoldurdu. Bir golcüde aradığın hangi özellik varsa umutta hiç biri yok.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Aslında sendede bir Galatasaraylıda olması gereken özellikler yok sanki.Adam gayet iyi ,senin gibiler beğenmese de atmaya,attırmaya devam edecek.

umut geldiğinden beri elinden geleni yapıyor kimse umuttan teknik hareketler iyi paslar beklemesin

Maçı izlerken çok acoyorum lan adama. sadece bu koşuyor anasını satayım. Helal olsun valla bu kadar özverili formasının hakkını veren adam az gördüm.

Umutdan ne bekliyosunuz arkadaş ya adam rakip defansları alt üst ediyo ,gol atıyo daha ne yapsın yapabiliceklerinin en üstünü yapıyo umut buydu zaten ne bekleniyo anlamıyorum . Messi gibi 3-4 kişiyi geçip gol filanmı atıcak bu adam ?

Bu sene kral olacak the BULUT:ayatollah:

Geçen sene orta sahalar takımın gol yükünün büyük bölümünü çekiyordu Bu sezon Forvetler.. Ama yinede çok kaçıyorlar.. demekki yakaladıklarını atsalar Umut 15 falanda Burak 20 golde olacaktı Bu maçta bile 2 tane %100'lük gol kaçırdı..

Bu sene 2 forvetimiz krallıkta birbiriyle yarışacak en çok sevindiğim nokta bu uzun zaman olmuştu.

Buı adam bir harika dostum.

Beğenmeyenler ne bekliyor acaba ?

Adam atıyor be :)

Lig tarihinde kiralık oynadığı takımda gol kralı olan kimler var acaba?

Adam golü kokluyo, istiyo ve atıyo. Bu sezon 15 golü bulur rahat.

Geri
Üst Alt