#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

en iyi transferimiz. bu adam 1000 burak eder kardesim ya, nasil bir adam bu. toulousedan simdiden almamiz gerekiyor.

Sözümün arkasındayım. Gol atmaktan başka çok fazla özelliği yok. Tabi Kayseri maçında sorun olmuyor da başka maçlarda oluyor.

Sözümün arkasındayım. Gol atmaktan başka çok fazla özelliği yok. Tabi Kayseri maçında sorun olmuyor da başka maçlarda oluyor.

Dogru diyorsun , Umut Bulut'un mesela hic Muslera kadar kurtarislari yok .. :( Anca gol atiyor ayipyaaaa biz onun icin forvete koymuyoruz yaa ...

Ben olumsuz bir yorum yapmadım. Umut böyle bir oyuncu zaten. Ben ondan çok büyük şeyler beklemiyorum. Dediğimi isteyen anlar, isteyen anlamaz.

"Muslera'nın top kurtarmaktan başka yaptığı bir şey yok" demek gibi bir şey bu. :asd:

Adam senelik ücretini 5 kere ödedi Galatasaray'a helal olsun Umut..

İstiyor bıkmıyor..

Sürekli kovalıyor..

Alkışlamaktan başka birşey yapamayız bu adama..

Yaşına bak azmine bak..

Arda sana göre İnzaghi topçu değildi lan :D

Gol atmaktan başka ne özelliği olucak ki ? :D Rakip defansları yıpratıyo ,rahatsız ediyo üzerine gol atıyo bu adam messi değil arkadaşlar bi sakin olun

Umut beklentilerin çok üstünde oynuyor sorun yok:)

umut gıbı adamlar her zaman yakalanmaz hemen alınmalı devre arası...

sezon bası 15 gol atar demıstım sanırım rahatlıkla yakalayacak 15 golu ...

aslan parcasi, golleri birak, pres gucu falan muthis.

Bu takımda 10 maçtır dökülenler var. Umut 1-2 maç durakladı diye taraftarın çoğunluğu maalesef onun gönderilmesini bile konuşmaya başladı. Pahalı olacaksın ve yurtdışında isim yapmış gurbetçi veya yabancı olacaksın bizim taraftara. Adam atıyor gollerini, biz sıfır çeken ne 'golcüler' gördük.

müthis bir kisiliye sahip olan futbolcumuz.

burak yilmaz tabi ki arkadasi, ancak ayni sekilde onun en büyük rakibi.

sessiz sinema programinda, kral filmini göstermeye calisirken, burak yilmaz'i tayin etmesi cok güzel birsey. :)

Koşar, eder ama gol atamaz dediler sana Umut

10. haftada 10. resmi golünü attı :ayatollah:

Geri
Üst Alt