#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

komple forvet lazım ne burak gibi sadece bitiriciliği olup ama top süremeyen teknik olmayan topu koruyamayan bi forvet. nede elmander gibi bunları yapıp ama bitiricilik konusunda eksik olmayan biri lazım. Yani komple bi forvet. Geçen sene demba ba'yı almalıydık:sad007: ya da bizdeki Lisandro Lopez'i bize alsak :O

,

lisandrolopezvamouillerlemaillotpourlol317294623.jpg

komple forvet lazım ne burak gibi sadece bitiriciliği olup ama top süremeyen teknik olmayan topu koruyamayan bi forvet. nede elmander gibi bunları yapıp ama bitiricilik konusunda eksik olmayan biri lazım. Yani komple bi forvet. Geçen sene demba ba'yı almalıydık:sad007: ya da bizdeki Lisandro Lopez'i bize alsak

olay bu işte.

iyi bir yedek. fazlası değil.

umutu maç izlerken kaybediyorum ve birdaha hiç bulamyorum. adam yok sahada. hele bakmadan bir pas attı orda delirdim. kaçırdıgı gole gelmiyim en iyisi.

Abi kendi şutunu kendisi çıkardı resmen :asd:

Seviyorum Umut'u bence kesinlikle çok yararlı bi adam ama ilk 11 oyuncumuz olduğunu düşünmüyorum ... Burak'ın yanına yada arkasına teknik kreatif ve top yapabilcek bi adam almalıyız Umut'ta yedek klübesinde güzel bir alternatif olur düşüncesindeyim ...

Kaçak ve şahsi oynayan futbolcuların bulunmadığı bir orta sahamız olursa Umut forvette iş yapar.

Formsuz değil ki karambol olup önüne düşmedi sadece top.

Her forvetimizin meziyetinin farklı olması bence çok avantaj bizim için,karambol forveti olduğu gerçek olsada adam atıyor öenmli 3 puanlar kazandırdığını da gördük,birde böyle düşünsek.

Her forvetimizin meziyetinin farklı olması bence çok avantaj bizim için,karambol forveti olduğu gerçek olsada adam atıyor öenmli 3 puanlar kazandırdığını da gördük,birde böyle düşünsek.

Bizim forvetimiz karambol golcüsü mü olmalı allah aşkına ? Ki sağdan bir orta geldi, ayağına doladı onu bile.

Bizim forvetimiz karambol golcüsü mü olmalı allah aşkına ? Ki sağdan bir orta geldi, ayağına doladı onu bile.

Olsun abi 4 tane forvetten bi tanesi karambol forveti olsun-ligte leblebi gibi gol atar Umut'un misyonu bu,yabancı kontenjanı 10-20 m eurolara senin istediğin forvetlere harcayalım,Türk statüsünde abi adam ben memnunum.

umut tam tr ligi oyuncusu sadece burada gol atabilir. cunku bu ligde top oynanmıyor surekli karambol ya da duran toptan gol atılıyor. Zaten Fransa Ligue 1'de oynayamamasının nedenide sistem adamı olmadıgı icin.

oyunu hakkinda degilde penalti anindaki hareketi dikkatimi cekti melo penaltiyi kurtarmis 0 tepki adamda

Luganu kaç defa ligde karşısında en zorlandığım oyuncu Umut dedi. Luganuda Güney Amerika Şampiyonu Uruguay Milli takımın kaptanı, her hangi bir defans oyuncusu değil.

umutu maç izlerken kaybediyorum ve birdaha hiç bulamyorum. adam yok sahada. hele bakmadan bir pas attı orda delirdim. kaçırdıgı gole gelmiyim en iyisi.

Gol atsa, asist yapsa da pres yapıyor durmadan ve çok iyi kafa toplarına çıkıyor, gol asist yapmasa da. Bence çok önemli bir oyuncu Umut.

Gol atsa, asist yapsa da pres yapıyor durmadan ve çok iyi kafa toplarına çıkıyor, gol asist yapmasa da. Bence çok önemli bir oyuncu Umut.

ben umuta hiç bir işe yaramıyor demiyorum ama bu adam anca yedek olur diyorum. bazı maçlarda 11 oynayabilir.

Çok kötü çok.İnşallah düzelir.O nasıl vuruştu öyle?Topu ayağına vurdu.

Geri
Üst Alt