#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

Süper Lig'de her takima lazim bir oyuncu.

kaleciyle teke tek pozisyonlar reis affetmiyor :ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Rotasyon forveti olarak kalmali.Tam Zuper-Lig icin boyle havalarin zor atmosferlerin oyuncusu.Zaten baska Turk forvette yok,alinsin.

Yabancı kısıtlaması düşünülünce yedek yerli forvetin olması önemli, adam bildiğin karambol golcüsü. TS'de 10 pozisyona girip 1'ini atabiliyordu, bizde daha iyi.

Formda olduğu gün 3-4 pozisyona giriyor, rakip kim olursa olsun..

Yalnız bugünkü performansını yeterli görmedim.

Hala sözleşme yapmamamız anlamsız varmı Türkiye Liginde bu denli kaliteli forvet yok bir Necati var oda gelmez artık bu saatten sonra gelecek sezon muhakkak bonservisi ile kadroya katılmalıdır.

umut bugun cok caliskan, cok kosan, cok istekli göründü.

hoca korkutmus burak ve elmanderi, sizin yzunuzden 4-4-2 d eisrar ediyorum, adam olmazsaniz eger dönerim tek forvete diye, bu cok belliydi bugun.

zaten acik acik basinda bile söyledi bunu hoca.

bu yuzden umut bugun cok kostu, cok calisti..

ikinci golde gene kalecinin üstüne vurmus, Allahtan kaleci kötüydü..

ama cok önemli goldu.

Attığın çoğu gol bir garip.Bazen olmadık pozisyonları gol yapıyor bugün ki gibi bazende bomboş pozisyonları kaçırıp saç baş yoldurtuyor bir garip forvet vesselam.

Kaleci yerine olsam futbol'dan soğurdum heralde. :trollface:

Darısı fenere koymaya..

Ne yapacağı belli olmayan bir forvet.Boş pozisyonda kaçırıp, olağanüstü bir golde atabilir, şu an ki performansıyla derbide ki yeri garantidir.İnşallah gerekeni yapar reis, Fener'i sever.

Oha lan o ilk gol nası bi goldür çüş. Ben izlerken göremedim topu, kaleci nasıl görsün. Vay be dediğim nadir gollerdendi :ayatollah:

Umut'u cok fazla beğenmiyorum ama bonservisinin alınması gerektiğinden eminim. Ne olursa olsun adam sağlam bir yedek olur bu takıma.

Geri
Üst Alt