#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

Doğru ama yok Umut'un bonservisini alıp 3 Mn € vereceğime , sezon sonu takımı büyük ihtimalle küme düşecek olan Eren Derdiyok'un bonservisini alır , 3-4 Mn € veririm diyorsa yöneticiler falan neden olmasın :)

Eren falan gelmez. Siyasi nedenlerden dolayı. Gelsede kimse rahat bırakmaz onu.

Bonservisinin alınması taraftarıyım. 3 milyon Euro'ya (satın alma opsiyonu bu kadardı sanırım) takıma bu kadar katkı verecek başka bir yerli bulmak zor. Biz almazsak Beşiktaş veya Fenerbahçe banko damlayacaktır zaten.

Kuruntu mu yapıyorum diyordum ama stadyum'da maçı izleyen kişiler de garip davrandığını söylüyor. Takımı sahiplenemediği gibi bir intiba var. Özellikle yabancı oyuncularla olan ikili diyaloğu sıfıra yakın gibi. Melo'nun kurtardığı penaltı'da hiçbir reaksiyon vermemesi veya bütün takım Melo'yu kutlarken, onun sadece yürümesi tuhafıma gitmişti ama demek ki var ortada bir şeyler.

Nedir, ne değildir bilinmez ama eğer Touluse kariyeri yabancı oyunculara karşı negatif şeyler düşünmesine yol açmışsa, çözülmesi gerekir bu problemin.

Kuruntu mu yapıyorum diyordum ama stadyum'da maçı izleyen kişiler de garip davrandığını söylüyor. Takımı sahiplenemediği gibi bir intiba var. Özellikle yabancı oyuncularla olan ikili diyaloğu sıfıra yakın gibi. Melo'nun kurtardığı penaltı'da hiçbir reaksiyon vermemesi veya bütün takım Melo'yu kutlarken, onun sadece yürümesi tuhafıma gitmişti ama demek ki var ortada bir şeyler.

Nedir, ne değildir bilinmez ama eğer Touluse kariyeri yabancı oyunculara karşı negatif şeyler düşünmesine yol açmışsa, çözülmesi gerekir bu problemin.

cluj macında burakın 3.golunde de sevınmemişti zoraki gitti :) kuruntu yapıyoruz eğer öyle birşey varsa kendı kaybeder

Umut mutlaka kadroda tutulmali sene sonu Sercan vb gibi futbolcu musveddelerini gormek istemem kendi adima

Umut oynadığı zaman en fazla mücadele edenlerden biri bonservisinin mutlaka alınması lazım.

Umut'un bonservisi alınırı zaten. Seneye 6 yabancı kadroda olabilecek, sonraki sene 5. Elmander-Riera-Baros-Ujfa hatta Melo sezon sonu gidici büyük ihtimalle

Herhangi bir stoperi forvete koysan rakibe bas, saldir desen Umut kadar oynar. Stoperlerden daha iyi bir teknigi ya da oyun zekasi yok forvet olarak kisaca.

Adin Umutinho degilde "Drogba" olsaydi yeterdi.

Bu adamı savunan oluyor gol falan atınca, ben onları anlamıyorum. Gol attığında bile takım oyununa gram katkısı yok.

Kötüydü. Kenarda Drogba var, hoca sana şans veriyor. Sen ise sahada yoksun.

Bundan sonra da oynamasın artık. Yemişim yerlisini ya, futbolcu değil adam.

Adın değil Umutinho,Umuto Alberde Dos Santos Rivaldo Nunez Ronaldo dahi olsaydı,en fazla oynayabileceğin lig Fransa 2.ligi olurdu.Aslında Türk olduğun için bu kadar iyi mevkilerdesn farkına var.(Bu mesaj Umut'un geçtiğimiz günlerde yaptığı "Umutinho" açıklamasına istinaden yazılmıştır.)

Umarim bonservisi alinmaz.

bugün akhisarin defansini iyi yaptin umutcum. sen hep yedek olarak kal. öyle daha çok güzelsin. eger eren derdiyoku alabilrisek almayada gerek kalmayabilir.

Geri
Üst Alt