#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

Büyük ihtimal seneye de kalır alternatif olarak

Süper koşuyor

Fatih Terim'in sacma sapan degisikligiydi sag kanatta Umut'tan ne bekliyoruz ?? Hemde avrupa'da kritik bir macta Umut oyuna bile girmemeli. Bu adam ancak türkiye liginde oynar.

Seni sectim pikachu diye böğüren eleman gibi koşuyor..

Günün gizli kahramanlarından. Şüphesiz takımda gole en yakın oyuncu, topun olduğu her yerde.

umut bulut 1 mac oynatıp 2 mac dinlendırınce girdiği macta etklı oluyor totem yapsın fatih terim :D

sonradan girinice cok cok daha yararli oluyor, Nonda da öyledi sonradan girince hep gol atiyordu xD

Hava toplarında aklındakileri sahaya yansıtabilse tam yerli Drogba. Drogba gibi her topu indirmek istiyor da onun kadar başarılı olamıyor. Ama bu maçta Drogba'nın indirdiği topa önceden yaptığı koşu futbol zekâsıdır işte.

Bugün gol atmasını çok isterdim.maçı bize getiren en önemli isimlerdendi.hep bizimle kal Umut BULUT...

Gonderelim mi f bonservisi alalim mi diye baslik aciliyordu burda:rolleyes: Umut gibi basan,arayan,skor yapan,yildiran,YerLi bi forvetin var daha hala memnun degiliz ..Bazen merak ediyorum daha fazla ne istiyoruz.

Geri
Üst Alt