#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

Umut her kadroda bulunması gereken oyunculardan biri. Dün oyuna girdikten sonra gayet istekli ve arzuluydu. Her pozisyonun içinde vardı. Ha bence ilk 11 için pek yeterli değil. Çünkü oyunda ya hep var, ya hiç yok. İyi bir yedek..

Kisitli yeteneklerine ragmen her takimda olmasi gereken oyuncu bunu 100 kez söylemistik zaten daha önce, Aslan gibi oynadi

büyük takımın forvetinde her zaman bulunması gereken bir oyuncu maliyeti yüksek değil rötasyonda koy sonradan oyuna sok her türlü iş yapar

İlk 11 oynamamalı bence de ama böyle sonradan girip etkili olabilitesi var

Sezon sonu almamak hata olur. Mevlüt Erdinç, Cenk Tosun vb. gelse onun yerine hem daha masraflı olur hemde Umut kadar katkı sağlayamaz. Umut iyidir. :b5:

Sezon sonu kesinlikle almalıyız !

Bu maç cezalıydı sanırsam şu maçtaki Drogba ve Burak ikilisinden biri yerine oyuna alınmaması cezası yoksa ayıptır.İkisinden de yeteneksiz belki ama bu adamın ligte 12 golü var.

Drogbayla birlikte denenmeli bence. Drogba-Burak 2lisi defansif olarak göçertiyor bizi.

umutu kolayca sildik hemen kenara attik bukadar vasat oyuncunun arasinda oyuna girmeliydi, aydin yerine girse etkili olabilirdi. birseyler yapmaya calisirdi biraz mücadele izlerdik bari

Bu maç cezalıydı sanırsam şu maçtaki Drogba ve Burak ikilisinden biri yerine oyuna alınmaması cezası yoksa ayıptır.İkisinden de yeteneksiz belki ama bu adamın ligte 12 golü var.

Renktaş bugün Umut kulübedeydi.En azından Drogba veya Burak'ın yerine son 20 dkda oyuna girmesi gerekirdi.

Çok bekledim bugün 65-70 gibi girmesini ama olmadı

Hiç değilse rakibe biraz baskı yapardı. Bence de kesinlikle oyuna girmeliydi. Aydın'ın girmesine çoğu kişi gibi ben de çok şaşırdım.

Drogba-Burak ikilisinden yeteneksiz olabilir fakat kenara atılacak bir oyuncu da değil, Umut da belli bir futbol vizyonuna sahip, hatta sahip olduğu fizik gücüyle baskı özelliği kimsede yok bu takımda, fırsatçılığı sayesinde bu kadar gol attı bu adam, her maç belli dakikalardan sonra oyuna girmeli duruma göre.

bu mac umutun maci olabilrdi cünkü orta saha forvet hati bu kadar etkisiz oldugu bir macta deli presiylen bir fark yaratabilirdi,en azindan ikinci yari düsünebilirdi ve etkili olucagindan adim gibi emindim-

koşmaktan beyni çalışmayan yetenek fakiri arkadaşımız

Bonservisine 100 Bin € vermem.

türkiye'de taktik-sistem falan yok bunu umut bir kez daha gösterdi. adam oyuna giriyor mevkisi yok resmen öyle garibim pres yapiyor mücadele ediyor sag bekte, orta sahada gezindi durdu.

sen umutu böyle harcarsan tabiki verimli olamaz.

Sadece pres. Futbolculukla uzaktan, yakından alakası yok.

Geri
Üst Alt