#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

Dün gösterdiği ki; bu seviyelerin oyuncusu değil. Ligde çok işimize yarar. Zaten Fatih hoca'nın istediği tarz'da bir oyuncu. Kalacaktır diye düşünüyorum.

deli danalar gibi kosmaktan baska bisey yapmiyor maalesef

birde kanatlarini aciyor

sanki havalanacak:sad007::sad007::sad007:

ben utandim dün

acaba ispanyollar yabancilar bunun kafatsinda kontak mi var demislerdir:SS::SS::SS:

umutu son dönemde ki performansına göre bu şekilde değerlendiriyorsan haklısın diyebilirim.ancak sen başında bu adam hiçte bu tarz bir oyun oynamıyordu.bu açıdan bakacak olursak ve oyuncuları bu şekilde değerlendirecek olursak o zaman burakın da bu takımda olmaması lazım.geniş alan oyuncusu,o da ayağında top tutamıyor,rakip geçemiyor.sadece önüne atılan toplara iyi koşular yapıyor.böyle bir mantık olabilir mi?genel itibariyle değerlendirin şu oyuncuları.hasan kabze zamanında şampiyon yaptı demişsin. bu mantıktan hareketle onu almaya ne gerek var daha geçen sene seni şampiyon yapan necatiyi al.ayrıca hasan kabzenin bizim maçta ki oyunundan bahsetmişsin.tek maçla adam değerlendirmekten vazgeçelim artık.genel performansta ne yapıyor hasan kabze ona bakalım.

E tamam Necati'yi de söylemiştim zaten bir önceki yorumda..Keşke alsak yani..Ben Hasan'ı sadece kıyaslama olarak verdim, ayrıca tek maça göre de değerlendirmiyorum, adamın nasıl bir oyuncu olduğunu hepimiz biliyoruz adam 2,5 yıl oynadı bizde, ötesi var mı? Ha Umut'u da yıllardır izliyoruz, benim hiçbir zaman öyle ahım şahım beğendiğim bir adam olmamıştır..Neyse hocam ben gönlümden geçen tercihi söyledim zaten..Sende anlaşılan Umut yanlısısın, hani boş yere uzatmayalım, ikimizin de görüşü değişmeyecek sonuçta..

E tamam Necati'yi de söylemiştim zaten bir önceki yorumda..Keşke alsak yani..Ben Hasan'ı sadece kıyaslama olarak verdim, ayrıca tek maça göre de değerlendirmiyorum, adamın nasıl bir oyuncu olduğunu hepimiz biliyoruz adam 2,5 yıl oynadı bizde, ötesi var mı? Ha Umut'u da yıllardır izliyoruz, benim hiçbir zaman öyle ahım şahım beğendiğim bir adam olmamıştır..Neyse hocam ben gönlümden geçen tercihi söyledim zaten..Sende anlaşılan Umut yanlısısın, hani boş yere uzatmayalım, ikimizin de görüşü değişmeyecek sonuçta..

aynen dediğin gibi boşuna uzatmayalım.nasılsa ben umuttan vazgeçmeyeceğim sende umutu beğenmeyeceksin :D o yüzden kısır döngü içerisinde kalmanın da bir anlamı yok.

umut'ta hiç forvet esnekliği yok bi drogba'nın bide umut'un aldıkları toplara bakın.drogba topu pamuk gibi indirip önüne alırken top umut'a geldimi direğe çarpıp geri dönüyor gibi oluyor tamam pres yapıyor ama oda işe yaramıyor 20 saniye efor sarf edip topu alıyor ama 2 saniye sonra kaptırıyor kendini yormaktan başka bir şey değil.

İyi niyetine, profesyonelliğine büyük saygım var. Sadece işini yapıyor ve her sene min. 10 atıyor.

Ama röportaj yapsam sormak isterdim. Tahminen 15 senedir profesyonel takımlarda antrenman yapıyorsun. Trabzon,Galatasaray, Toulouse gibi takımlarda forma giydin. Nasıl bu kadar kötü top kontolü ve pas yeteneğin olabilir? Her gün 1 saat mahalledeki ahşap evin duvarına ayak içiyle topu vurup geleni kontol etme çalışması yaparak bu işi öğrenebilecek iken neden öğrenemiyorsun?

Ya o değil de, Umut'un ŞL seviyesinde olmadığını söyleyip de Cenk veya Muhammet Demir'i önermek nedir? Bu adamları Anadolu takımlarının paragöz başkanlarıyla en az 4-5'e alıp yedeğe koyacağımıza, Umut'u tutalım daha iyi.

kardeşim iyi güzel söylemişsinde zaten umut sezon başında bu takıma çok faydalı olan bir oyuncuydu.en basitinden süper kupa maçını hatırlamıyormusunuz adam harikalar yarattı ya resmen.bu kadar çabuk unutmayın bunları.ayıp ediyorsunuz adamlara.

O zaman elimizde Drogba-Sneijder yoktu oyun sistemimiz farklıydı.. Şimdi ileride topu tutmamız lazım top dolaştırarak rakibi yormamız lazım..Zaten en iyi savunma rakibi yormaktır topu rakip sahada tutmaktır... Bizim sistemimiz Drogba ile değişti.. Umut da bu sisteme uygun değil... Vefalı olmak iyi hoş da devamlı Umutun ilk yarı yaptıklarıyla kendimizi mi avutalım... 2. devre top oynamıyor... Dün akşam gördük sahada koşdu durdu... Bir tane ayağında top tutup pas verebildi mi ? Umut'un Sivas'a ve Fener'e attığı goller dışında tüm golleri takipçilik fırsatçılık vs. ile...Yani iyi bir bitirici değil aslında.Burak da bu dediğim meziyetlere tam olarak sahip değil ama kendini geliştiriyor ayrıca adam süper bitirici o sayede eksik yanlarını görmezden geliyoruz ama Umut'u sırf çok koşuyor ,azimli diye takımda tutamayız.. Sene başında Trabzonlu arkadaş devamlı diyordu Umut'un gol atma serisi bitince ne kadar çok eksiği olduğunu göreceksiniz diye.. Kısmen hak veriyorum şimdi..Daha iyi bir alternatif bulunursa bonservisi alınmamalı Ama illa alınsın diyene de niye alınıyor ya çöp adam diyecek değilim öyle veya böyle epey gol attı...

Umut'un yaptığını yapacak adam altyapıdan çıkar. Fatih Terim bunları takip ediyordur. Şampiyonlar Ligi için zaten yetersiz, lig için de o kadar para vermeye gerek yok. 3 milyon euro istiyorlardı galiba bonservisine. Hiç gerek yok.

O zaman elimizde Drogba-Sneijder yoktu oyun sistemimiz farklıydı.. Şimdi ileride topu tutmamız lazım top dolaştırarak rakibi yormamız lazım..Zaten en iyi savunma rakibi yormaktır topu rakip sahada tutmaktır... Bizim sistemimiz Drogba ile değişti.. Umut da bu sisteme uygun değil... Vefalı olmak iyi hoş da devamlı Umutun ilk yarı yaptıklarıyla kendimizi mi avutalım... 2. devre top oynamıyor... Dün akşam gördük sahada koşdu durdu... Bir tane ayağında top tutup pas verebildi mi ? Umut'un Sivas'a ve Fener'e attığı goller dışında tüm golleri takipçilik fırsatçılık vs. ile...Yani iyi bir bitirici değil aslında.Burak da bu dediğim meziyetlere tam olarak sahip değil ama kendini geliştiriyor ayrıca adam süper bitirici o sayede eksik yanlarını görmezden geliyoruz ama Umut'u sırf çok koşuyor ,azimli diye takımda tutamayız.. Sene başında Trabzonlu arkadaş devamlı diyordu Umut'un gol atma serisi bitince ne kadar çok eksiği olduğunu göreceksiniz diye.. Kısmen hak veriyorum şimdi..Daha iyi bir alternatif bulunursa bonservisi alınmamalı Ama illa alınsın diyene de niye alınıyor ya çöp adam diyecek değilim öyle veya böyle epey gol attı...

bu açıdan baktığında haklısın.ki zaten bende bu oyuncularla 4-1-4-1 oynanması taraftarıyım.yani senin dediğin noktadan hareket edersek o zaman burak yılmazın da yedek oturması gerekir.kimse kusura bakmasın ama gerçekler bu şekilde.

oha yap böyle topçumu olur.bide CLde oynuyor Allahım yarabbim ya.pas yapamayan bir adam.her top olumsuz.LEŞ LEŞ LEŞ.satılsın:mad:

Yabancı sınırı olmazsa kabul gitsin ama ligde idare eder kalsın.10-15 golü hazır.

Bana bak öyle koçum falan filan gibi şekillerde hitap etmeyi kes sen önce, karşında askerlik arkadaşın yok..

Yok FIFA'ymış PlayStation'mış, sana kalsa onları oynamayı bile beceremezsin sen ! Umut'dan daha iyi Türk forvet bulamıyorsak kulübü kapatalım zaten.. Senin futbolcu repertuarın bu kadar darsa o senin sorunun.

saydigin futbolculari da gorduk eren derdiyok / hasan kabze / cenk tosun ... oldu olacak Semih'i alalim fenerden ne dersin ? :lol:

Burak / Drogba / Elmander / Umut daha ne forveti .. bunlar yeter .. devir forvet devri degil .. Hucuma donuk orta saha futbolcusu .. bakiniz .Ronaldo/Messi/Robben/Ribery/ daha neceleri var .. forvet ten cok gol atiyorlar ..

saydigin futbolculari da gorduk eren derdiyok / hasan kabze / cenk tosun ... oldu olacak Semih'i alalim fenerden ne dersin ? :lol:

Burak / Drogba / Elmander / Umut daha ne forveti .. bunlar yeter .. devir forvet devri degil .. Hucuma donuk orta saha futbolcusu .. bakiniz .Ronaldo/Messi/Robben/Ribery/ daha neceleri var .. forvet ten cok gol atiyorlar ..

Ben Cenk Tosun'u önermedim söylediğim şeye bir daha bak istersen..Ayrıca bir ara imkanın olursa Eren Derdiyok'u bir izlemeni öneririm..Ve alay etmenin sebebi nedir bilmiyorum ama Semih bile Umut'dan daha iyi golcü, doğruya doğru..Ha zaten bana kalsa 2 tane kanat oyuncusu alırım takıma, forvetten ziyade..Bence Drogba/Burak/Eren üçlüsü tam aradığımız forvet rotasyonu olur..

Umut satılsın mı? Almadık ki satalım. :D

Dün inanmayan tek futbolcumuzdu belki de.Yakıştıramadım kendisine keşke biraz faydası dokunsaydı.

Geri
Üst Alt