#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

bu açıdan baktığında haklısın.ki zaten bende bu oyuncularla 4-1-4-1 oynanması taraftarıyım.yani senin dediğin noktadan hareket edersek o zaman burak yılmazın da yedek oturması gerekir.kimse kusura bakmasın ama gerçekler bu şekilde.

Ama Burak'ın bitircilik gibi süper bir yönü var..Zaten belirttim o sayede kimsenin gözüne batmıyor Burak'ın diğer eksikleri..Ayrıca Burak Umut gibi değil..Gelişime çok açık bir oyuncu ve çok da çalıştığını düşünüyorum..Drogba geldiğinden beri topla daha iyi oynuyor

Ama Burak'ın bitircilik gibi süper bir yönü var..Zaten belirttim o sayede kimsenin gözüne batmıyor Burak'ın diğer eksikleri..Ayrıca Burak Umut gibi değil..Gelişime çok açık bir oyuncu ve çok da çalıştığını düşünüyorum..Drogba geldiğinden beri topla daha iyi oynuyor

burakın zaten kendini geliştirdiğini bende kabul ediyorum.ancak şunu da kabul etmek gerekir ki sneijder ve drogbanın gelişi ile takım 4-1-4-1 diye bağırmaya başladı.herkes geçen yıl çift forvetten bahsediyor ama gözden kaçan bir konu var.o da elmander gibi bir adamın vardı.değil orta saha defansa kadar adam kovalayan,orta sahaya yardımcı olan bir forvet.şu an elinde bu tarz bir forvet yok (en azından burak bu tarz değil) o nedenle 4-4-2 den ziyade bu kadroya uygun olarak 4-1-4-1 oynatılmalı.çünkü sneijder ve drogba varken birde burakın ilerde olması maalesef takımın savunma yönünü aşırı derecede sekteye uğratıyor.ki burak bunu bir maçta çok güzel yaptı (İBB) o zaman da zaten görüldü ki çok rahat bir galibiyet aldık.o nedenle burakla çıkılacaksa burak geçen sene elmanderin yaptığını yapmak zorunda.kimse kusura bakmasın.

12 gollü adam unutuldu gitti.Tamam Drogba çok daha iyi ve oynamayı hakediyor ama insan üzülüyor genede.

umut: sampiyon olacagimizi biliyordum o yuzden aldim 19 numarayi:ka19:

Teşekkürler Umut şampiyonlukta katkın yadsınamaz umarım seneye bizle braber olursun:ayatollah:

Sezon başı ciddi katkı verdi.Eksikleri olsa da ara ara kızdırsa da alınmalı bence.Teşekkürler emekleri için şampiyonlukta

Şampiyonlukta büyük katkısı var. Attığı gollerin önemi çok çok büyük. Kritik dakikalarda,kilidi açan golleri vardı.

Umarım kırmızı kart alınmasına engel olmaz.

Eğer bizde kalmayı istiyorsa bizim istemememiz ayıp olur.

kadıköye gitmemek için elinden geleni yaptı

yine bir şeylerin peşinde

Sarı kart gördüğü pozisyonun faule bile alakası yok o yüzden çok sinirlendi.Kasıt aramamak lazım.

Umut eskiden bu kadar hakemle oynamazdı. Ligin 2. yarısında Drogba gelip yerini kaybettikten sonra garipleşti adam :o Drogba'nın arkasında yedek kalmak bu kadar mı zor bir durum

kadıköye gitmemek için elinden geleni yaptı

yine bir şeylerin peşinde

ceyun pls

Fatih+Terim+Galatasaray+Training+Press+Conference+Hivu6xkIne-l.jpg

Faul yapmadığı halde sarı kart gördüğü için sinirlendi ama küfür etmemeliydi.(fırat attıysa etmiştir)

Kiralık şuan, bence bu kırmızıyla bir mesaj verdi bize..

Ilk sarisi tam bir komedi, faul falan yoktu o pozisyonda. 2. karti niye gördü tam göremedim ama itirazdan sanirim, küfür ettigini falan sanmiyorum.

Geri
Üst Alt