#9 Umut Bulut

Cevap: #19 Umut Bulut

bize puan kazandirdi goller ile, sampiyonlukda payi var. ama kalmalimi...bilmem...

selçukla burağın olduğu takımda kesinlikle kalmalı adama direk forvet gözüyle bakmayın gerçekten burağa atırdığı 4. goldeki çabukluğu oyun zekası bence kalması gerektiğini gösteriyor man. utd. ronney rolünde gibi çok gol atmıyor ama attırıp mücadele ediyor :yenieek:

:D ROoney e olan tek üstünlüğü daha yakışıklı olması :D

Almamak bir nevi vefasizlik olur. Drogba ve Sneijder yokken ben o vardi! 12 golü ve getirdigi süper kupayi da unutmayin..

bir sezonu neredeyse hatasız geride bırakıyorsun. bitime henüz 3 hafta varken ligde 12 gol atmışsın. şampiyonlar liginde schalke deplasmanında galibiyet golünü yazıp, takımına son saniyede oh çektirtmişsin. ezeli rakibin fenerbahçe'yi 10 kişi oynadıgın süper kupa finalinde tek başına sik.rmişsin. ancak koskoca sezonun ardından bir çırpıda sayılacak ilk 10 isim arasına giremiyorsun. sezonun bitimine 3 hafta kala, önümüzdeki senelerde yabancı sayısının bir elin parmaklarını geçmeyeceğini bile bile senin bonservisinin alınması hakkında tek kelime konusulmayacak. sana gel dediklerinde gelecek, git dediklerinde gidecek, oyuna gir dediklerinde koşa koşa oyuna girecek, otur dediklerinde oturacaksın.hiç gönlüm el vermiyor, elim gitmiyor yazmaya ama birazcık hakkın yeniyor umut senin.

Tamam gördüğü kart gereksiz ama kesinlikle kalmalı.

Cok katki sagladi ve katkisina herdaim devam edecek nitelikte profesyonel.Kesinlikle bonservisi alinmali:yenieek:

3m€ civarı alınabiliyorsa verip alalım. Maaşını da daha düşük tutarız yaşı geldi.

Ben alınmasını istemiyorum nedense. Yakışmadığını düşünüyorum bize. Yerli olmasa takımın yanından geçemez.

Alınmasın ...İlk yarıda tamamen mücadele takipçilik ile goller attı..Ama koşmak dışında bir futbolcu olarak hiçbir işe yaramıyor... Ne ayağında top tutar,ne çalım atar , ne pas verebilir , ne verkaç yapar ... Golleri attığı zaman sesimiz çıkmıyor ama gol atamadığında çekilecek gibi bir futbolcu değil.. Necati gibi Elmander gibi Baros gibi gol atamasa da takıma fayda sağlayacak bir yedek golcü bulmalıyız...

umutu almazsak fb bjk ts bursa adamın kapısında yatar bir şekilde ikna edip kaçırırlar bence forma şansı cart curt deyip. o yüzden hemen alınmalı.

Ligde gol sayısı düzenli oynadığı taktirde 15'in altına düşmeyen bir futbolcu.Bence takımda tutulması gerekiyor.

Kesinlikle alınmamalı.

Umutun yerine daha genç olan oyuncular alınıp denenmeli.(Cenk Tosun,Muhammet Demir vs..)

165428_396981053749374_1269320642_n.jpg

Hakan Şükür ‏@hakansukur

Rus gelinimiz Anna ve Umut kardeşime bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Hadi hayırlı olsun..

evlenmiş umut topici nerde laee

Geri
Üst Alt